Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 09, 2024

Ens agrada )

 

Pereira’s personal bike ))

Tenia separat a una de les cistelles una forquilla de 170 mm. i unes DT 1200 amb unes boixes 180, tots dos components literalment imponents, però per un criteri d'ordre a on el primer i únic propòsit és estar centrat en el projecte del nou Drac, i un cop aquest portat a terme veig quina pensada em ronda, que espero que cap, perquè ara motivat per les ganes i l'emoció que em genera l'actual projecte fa que pensi una mica més expansiu del que segurament requereix el moment, i aquest darrer moment és totalment del nou Drac, sense cap mena de dubte, cap més, oi?

Ara mentre rellegeixo aquesta intervenció pendent de publicar segueixo reflexionat sobre aquesta nova proposta de vells Dracs, és que el concepte Éire podria consolidar al Mirador, i siguent així la porta d'entrada del quart Mirador estaria una mica més propera.

Ara fa uns minuts el transportista m'ha comunicat que avui portarà la darrera comanda pendent del nou Drac. A on hi va el grup complert, el seient, els gruixos de coll de forquilla a potència, i els portabidons, Shimano, Tune, Thomson i King Cage els protagonistes de tot plegat. 

He seguit un criteri molt guapo, diria que més evolucionat fins i tot que el que vaig establir amb la Voodoo, així estem fent un super tomb, a on crec que nosaltres ara mateix encara no hi anirem agafats de la mà, com tampoc hi vàrem anar amb la Voodoo el seu dia, però a l'inrevés podríem dir que sí, la Voodoo sí es va acostar i molt a on som nosaltres, ja anava amb rígida, ja va, la Voodoo ja va amb manillar de titani sense punys, va amb Deuter de bosses, porta també punteres desplaçables, va amb King Cage, va amb DT240, va amb Ikon EXO 3C, és d'acer, amb geometria Joe Murray com les nostres de titani, mtb, mtb, mtb

En tot cas tot indica que podria ser que avui tanquéssim un capítol més d'aquest projecte tan guapo )

MTB, MTB, MTB.

https://theradavist.com/2024-made-bike-show-part-06/

https://www.bikeradar.com/features/interview-dirt-legend-joe-murray

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada