Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 01, 2024

Insistint )

Arribada la primera Super Armadura de Gala en color negre en una talla més gran, millor dit l'equivalent a dues doncs les talles d'aquest fabricant són totes més grans, molt més grans, un cop a casa de cintura capa a munt crec que és l'ideal per poder disposar dels més de 4 cm. per incorporar el coixi de seguretat, i que aquest pugui expandir-se correctament, també remarcar el fet que de genolls cap a vall també em sobra molt material, però molt sensa necessitar-ho, de fet des de la cintura a genolls també, però aquí sí que l'Airbag també s'activaria a aquesta zona de les caderes de sobre dels genolls així que necessito que hi hagi aquests 2 cm. de més perquè pugui també expansionar lliurement el coixí de seguretat, el fet és que em queda el dubte si no és massa gran aquesta armadura doncs no fa 4 cm. i 2 cm. de més respectivament, fa més, sobretot de pit, així he localitzat una talla menys, i després de donar-hi voltes finalment fa uns dies em vaig decidir a fer-la venir també, i un cop amb les dues a casa he vist millor o això penso quina podria ser la talla ideal entre les dues per poder incorporar el coixí de seguretat a l'equipament, avui crec que aquesta darrera és a dir una talla menys seria la ideal.

Ara que disposo de la segona armadura idèntica que la primera però amb una talla menys faré la comanda de l'airbag, el perquè no el vaig fer venir tot seguit és perquè encara dubto si agafar el coixí de seguretat més complert a on també protegeix la part inferior de les caderes, o si limitar-me amb la gamma que protegeix de cintura cap a munt i prou, equiparant d'aquesta forma la protecció als dos equips que disposa la Reina, és un raonament singular però per a mi prou bo doncs no vull anar millor equipat que ella, o procedir a cercar un equip per a ella específic nou que també protegeixi la part inferior del tronc, en tot cas ho decidiré properament.



 




Per poder incorporar el coixí de seguretat necessito que la cintura tingui 2 cm. més de la talla que porto normalment, i  4 cm. més de pit, amb l'armadura que ha arribat de cintura segurament ja coincideix amb aquests 2 cm. però de pit jo diria que fa força més, no n'estic segur doncs no he anat mai amb una Super Armadura de Gala que no vagi soldada a la pell, així ara un equip que d'entrada no va totalment rapadet al cos no sé massa bé com gestionar-lo, poc a poc.

 

Després de decidir si la S o la M és la talla vindrà el pas de seleccionar el meu primer coixí de seguretat,  estic entre que vingui el que incorpora la protecció de les caderes o no, de fet d'equipaments en faré venir

dos, l'Airbag independent, i la caçadora amb el coixí incorporat idèntic que el que els equipaments que disposa la Reina, a on la columna i la cadera no tenen coixí de protecció, cap dels dos equips d'ella incorporen Airbag a aquestes dues zones. Així ella també requerirà de seguir el mateix procés que jo quan parlem de fer venir una Super Armadura sense proteccions per poder incorporar un coixí de seguretat que sí protegeixi aquestes parts del cos com també com esmentava la zona inferior del tronc, en tot cas això ja serà quan es decideixi a inciar els Grans Vols, cosa que fins avui no ha sigut, i que si finalment no fos no passarà res, i tant que no. És a dir de ser començarà amb els dos equips que disposa, amb els Airbags corresponents que ja porten incorporats els dos equipaments, i després veurem a on la porten les sensacions. Jo sí faré venir l'equipament esmentat perquè no tinc cap Super Armadura equipada amb aquestes proteccions tan avançades, quan parlem de Grans Dracs de dues rodes. 


Ara intrigat per veure quina decissió prenc sobre quina serà la talla correcte, l'armadura que es quedarà, però més encara pel que he de decidir després, dubto una mica sobre si els coixins electrònics són avui per avui els ideals, doncs en alguns medis especialitzats especifiquen que aquests en un 25% dels casos no s'activen, i si la Super Armadura no porta proteccions propies per poder donar cabuda a l'expansió de l'Airbag aleshores si aquest no explosiona no disposes de cap protecció contra els impactes, sí contra el lliscament pel fet de ser de pell.


 MTB, MTB, MTB.