Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 16, 2024

4/7 a la 28 )

Per la deriva de la setmana prou bé, amb sensacions bones i anant a millor, aquest és el punt, fa dos dies que parlem de doble sessió encara que no ho portem a terme ara per ara, però el fet que aquesta sigui la pensada dóna per ser força optimistes.


Els colors ALP-X )

Equipats de Gore, aquest cop els dos, amb Merit, ella Hirzl,  S-Phyre, coincidint amb gravels, i carretera puntualment, sense incidències, ho puc dir, sense soroll, l'actuació sobre els pedal ha sigut la clau, definitiu, renoi, primer dia des de ja no sé quin any sense ni un sol soroll ni intenció, ara he d'actuar fent el mateix amb el HT i ST, i després anar a per la substitució del DOT, aquesta nit he estat veient vídeos del procediment i l'útil que necessito-ajudaria a part del què ja tinc, doncs per fer-ho més polit requereixo d'un recipient cònic que va roscat al dipòsit de fre, en tot el procés és el de sempre, super, super fàcil. Per cert no sé com però els Ikon que portem són tots 2.35, renoi no 2.25 com havia detallat fa res. Amb eines, amb aigua sense beure, sense menjar, amb llums sense funcionar,   rodant entre 20-22ºC a les deu del matí, amb molta humitat, curiosament sense xafogor. 

Ara a veure què ens depara aquesta 29, la 28, com la 27, com la 26 de menys a més ha sigut de fer a cada moment sense mirar ni pensar en el més endavant, és que ni mirar a la tarda ara que estem al matí. Tot va tan però tan de pressa que necessitem anar a creuer moderat, que a tots els efectes en aquest moment és quasi el mateix que estar aturats, que en cap cas és així. Segurament d'aquí ve la meva extrema impressió en la darrera aventura amb el Gran Drac de dues rodes.

MTB, MTB, MTB.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada