Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 24, 2024

Fent, 4/7 )

A veure demà, en tot cas dues setmanes a on mantenir els Vols ha sigut planer, portar a terme vull dir un nombre moderat d’aventures, sí que les circumstàncies per fer-ho han sigut divertides. Fins i tot una doble indisposició com aquest dijous a hores del tercer Mirador que m’ha deixat aturat en descans absolut dos dies i per tant sense Vols també a aquesta mateixa setmana vuit, com també a la sis i a la set on he sigut dins dels Vols sota un tractament amb antibiòtic de set dies per un ull esquerra queixós des del mateix vespre després del curs del H.I.S. En tot cas un 3/4 a la 7, i un 4/7 a la 8 sense finalitzar, amb aquestes circumstàncies per a mi de podi, i tant, i tant ))


Jaqueta N°1 ))

Equipats amb les Xenons 2.0 AS, tèrmica curta d’estiu, de llarg el culot, les Mavic de CX, guants d’hivern, no els més extrems, tapa colls, mitjons d’estiu i l’equip ha funcionat bé, també dir que ho ha fet just per sota de l’hora i mitja, més no hauríem pogut seguir, amb aquests 5ºC venint tot just d'un dimecres on rodàvem a 25°C a hores germanes. Sense beure, sense menjar, sense incidències, i sense coincidències. Tornant a rodar amb el llum del darrera en marxa, els dos Dracs literalment perfectes per Vols en condicions extremes de pluja, i fredor interessant, doncs van ser muntades per aquest fi en concret, i avui les dues ens ho han recordat, quin super rodar tenen en aquestes condicions, a l’inrevés de quan fa calor, caldrà recordar-ho doncs, i concretar una configuració segons les condicions, doncs de donar-se més SOLOS sempre són antagònics, o diferents, el què no són en cap cas és germans. 


Fredor avui per avui.


Avui hem rodat per sota dels 5°C, primer amb Sol intermitent, després sense ell i sota un espurnejar molt xulo, que ha provocat un final contundent, certament. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada