Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 09, 2024

+1 )

Finalment vaig fer un Vol més el diumenge, és a dir un 3/7 a la 5. I no va quedar aquí, vaig fer un triplet, és a dir, Gran Vol de dues rodes, Vol, i Gran Vol amb el Gran Drac més esportiu. La dedicació de temps moderada, menys d'una hora el primer, una hora tocada el segon, i com el primer el tercer però a darrera hora de la jornada, tres aventures consecutives en tres hores tocades, intens certament, i aquests tres moviments podrien obrir la porta a Grans Vols i Vols de més dimensió, on el recorregut dels Vols els tinc en ment, he d'esperar però a una Reina retornant a aquesta 6 després d'una 5 aturada, i el dels Grans Vols a que la zona és d’entrada direcció al Principat un cop millorin les temperatures, tot anirà venint, oi?. 


Culot preferit )

En tot cas un diumenge de bonança ha convidat a tres aventures molt atractives en format i en sensacions, i tant )

La temperatura ajuda molt a ser dins d'una dinàmica molt guapa, de les tres disciplines a l'hora o molt properes entre elles, el del Gran Drac més esportiu, la més pràctica, doncs avui no requereix d'un equipament tan específic com sí que calen a les dues altres modalitats de dues rodes. Val a dir que ho escric tot pensant que he de posar fil a l'agulla a calçat, pantaló i samarreta per aquest Gran Drac més esportiu, fa uns dies vaig fer venir els guants nous específics al segon Mirador, a veure, també necessitaria un casc germà dels dos que tinc més nous però també l'específic, primant 100% la seguretat, però el fet és que cada cop que hi dono voltes ho deixo per una millor ocasió, i amb aquest fer-pensar ja han passat quatre anys, renoi. En tot cas està més que bé que ho esmenti aquí i a veure si fer-ho m'ajuda a decidir-ho, i tant, i tant, i de mentre he gastat dos parells de guants, prou bé, oi?

El dilluns vaig passar la primera revisió del Gran Drac de dues rodes, de fet és la segona, però la primera va ser per ajustar-la després dels primers Grans Vols, ara ja aquest ha sigut per un ús continuat, concretament 63 aventures. Caldrà d'aquí a res posar pneumàtics nous, els dos un desgast curió germà dels Dracs, així rar el del davanter, i del mig el del darrera. 

Com us vaig esmentar aquest Gran Drac imposa, tot ell està concentrat en el seu propulsor, tot, aleshores els penumàtics són la clau del seu bon comportament un cop dins del Gran Vol, de fet les tres disciplines coincideixen en aquest punt, és a dir tot gira al voltant dels pneumàtics, tipus i pressions, i en aquest món estic, interessant, molt. També dir que tres dades i prou com són, model de pneumàtic, pressió del davanter, i pressió del posterior i ja tinc moltes dificultats per concretar-les. Cada dia que surto reviso les pressions dels Ikon, i d'altres dies que no surto també, i cada dos tres dies les he de corregir, dels diferents Grans Dracs n'he perdut la seqüència-contància, l'he de recuperar de cada dues tres setmanes verificar, a veure, ara mateix els dos les portaven baixes, la del més esportiu encara l'he de corregir. 

Prep Stand Grans Dracs )

Valoro si agenciar-me d'un elevador mecànic pel Gran Drac de dues rodes, veurem, ocupa un espai molt reduït, i és específic pel meu model, amb aquest segons l'opció podria reposar sempre com els Dracs, és a dir suspès a l'aire ben agafat pel quadre, o sigui via un Prep Stand de Grans Dracs de dues rodes. Dubto si fer-ne venir dos, un per cada Gran Drac, en tot cas ara millor fer-ne venir un, i si funciona ja tindré més elements per poder  procedir amb el segon. Primer decidir si ve el primer és a on sóc ara, l'espai que ocupa la base d'aquest útil és el què em frena doncs ja hi ha dos Grans Dracs de dues rodes més l'esportiu, i el de la Reina, i podrien no ser els darrers, fet que em condiciona a entrar un primer de més Preps Stands amb aquestes bases tipus tripode, i més els de Grans Dracs de dues rodes on el pes és vint vegades el dels Dracs, i per tant l'util té l'estructura adequada per fer la mateixa funció que els primers amb els Dracs. Ajuda que aquest més pesat a diferència del dels Dracs que no en porten, aquest va amb rodes dobles i per tant puc moure'l amb certa facilitat amb o sense el Gran Drac enfilat, i també pot quedar recollit a ran del terra. He de mirar de recordar que el pla inicial era que el Gran Drac de dues rodes, de ser, sempre descansaria a dins de la Transportadora de Dracs, vull dir el pla era un i les circumstàncies que es donen són unes altres, que bé tot plegat però, i tant!

Surt el Sol aquest migdia de divendres des del Mirador, mtb, mtb, mtb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada