Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 02, 2019

Tacte :-)

Per els Grans Dracs :-)


A on aprofitant corregir la talla ha proposat de fer-ne venir una segona parella, i ja que hi som, el segon color, el sigró, com sona, com sona.

És a dir, disposo ara dels curts negres de Rapha, aquests de la imatge en color granate, i els tercers en el color sigró, i tant, perseguint no haver de fer res més que un cop el Gran Drac arribi al Mirador que gaudir dels Grans Vols, i pensar en els Vols mentre proposo els Grans Vols, en poder combinar-los tots envaeix el meu pensament, i crec que entro a un tram a on em deixo anar a dins dels Vols, a dins dels Grans Vols.

Un canvi, un salt, un bon moment haver descobert les Vols, i tant, i sense mots que defineixin les sensations dels Grans Vols, de fet haquets darrers tindran d'aquí a uns mesos el seu màxim protagonisme amb l'arribada del Gran Drac.

No ho sé, o sí, i no ho sé exposar, segur, segur, però de l'arribada al 2007 de la Transportadora de Dracs a l'arribada d'aquest darrer proper Gran Drac que està per arribar ara al 2019 que no hi ha nous Grans Vols des del Mirador, i per tant la meva espectació esperant la seva entrada, la d'aquest nou Gran Drac és intensa, molt, tant que podria ser fins i tot excessiva, no ho poc amagar.

De totes maneres esperant, com sempre, tot queda a on queda, no fas res, esperes, no passa res, segueixes esperant, finalment després de l'aventura d'Escòcia decideixes en hores que han d'arribar diferents Grans Dracs que facin el relleu dels vells, i el darrer a arribar el del genet, i l'espera acompanyada de la meva aturada forçada dels Vols, i de part del meu dia a dia, durant setmanes, m'ha permés de poder seleccionar en hores cada un dels Grans Dracs, sense presses, sense pauses.

De fet el primer ja ha arribat, el segon està previst d'aquí a quatre setmanes, i el tercer, el meu d'aquí a vuit setmanes. No diré milllor, però sí que ho penso, perquè aquests terminis fan que tot es pugui digerir poc a poc, crec, crec.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada