Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 28, 2018

9/7 :-)



I tant, i tant, a veure que ens depara la propera setmana, la cinquena de les cinquanta-dos de l'any :-)



Un Vol que va començar a les 10 del matí a 15°C i va finalitzar a tocar de les 8 del vespre proper als 7°C passant uns quilòmetres abans per Sant Iscle Vallalta rondant un xic per sota dels 5°C, i a on a aquestes temperatures pel fet d'un descens d'uns 45' tot i armar-nos amb el protector de cara, l'armilla Lite, i els guants intermitjos Alp-X de canell curt, en el meu cas, a mi em va fer arribar una lleugera sensació de fredor, no diré fred, cert, però sí que puc dir que he de millorar la proposta d'equipament.


El motiu, haurem d'anar a una proposta de 24 hores SOLO a on la màxima podria ser aquesta, 6°C, i la mínima, -3°C, així que si equipats amb les armadures de cursa ja anem curts tocant per sota els 5°C, vol dir que evidentment cal seguir millorant la protecció d'aquesta. Un fet és determinant, ara per ara, caldrà canviar l'armilla per la jaquesta Lite, perquè tots dos vàrem coupincidir amb que els maniguets Nanoflex són justets, veurem, perquè uns de més tèrmics no ens permetrien de rodar a bon ritme mentre el dia sigui el tram a fer. 


Ara no ve al cas, però crec que els llums tots hauran de donar pas a una nova generació, els Sigma podrien no ser els propers ulls dels nostres Dracs entre les Fades, i per tant entre la Foscor. Ja no hi ha bateries XL, ni  focos Powerled, aquests darrers a més a més la darrera generació ha perdut la seva fiabilitat, així que mal em pesi toca canvi.

Un altre aspecte, des de la carena propers al Montnegre baixant cap a Sant Pol de Mar les ulleres Oakley de Sol, no em can ajudar gaire a arribar de nit al mar, i per tant aquesta setmana hi posarem remei, diu la Reina. 

Avui han arribat més rèpliques d'equipament que han de configurar la segona armadura de cursa, ja a una altra intervenció us en faré cinc cèntims, o miraré de fer-ho, vul dir que aquesta és la intenció :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada