Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 27, 2018

Vent àrtic :-)



No, no ha sigut així, però uns esquifidets vuitanta quilòmetres, que no ho són, han sigut més exigents que una jornada sencera de nit a nit de MTB.

Una jornada germana quan parlem del temps, d'una de les dues cites de 24 hores que tenim previstes per aquest any, i certament que preparats no ho estem. Avui no hem reaccionat bé, de fet ni ens hem adonat del que ens estava passant fins que ja hem fet salat.


Renoi, renoi, renoi, cada dia, a cada hora, a cada minut aprenem coses noves que sempre estan en el nostre tram, veure-les, adonar-te que hi són un privilegi en el meu cas molt poc freqüent, certament, certament :-)

A 10°C amb un vent constant, també fred, equipats 100% de cursa, Gabba, Baaba, Pearl Izumi 1:1 3/4 thermo, Endura Thermolite, Nanoflex, Ultimate SL, XC70, hi hem afegit a aquestes darreres les punteres, hem utilitzat les armilles Lite, els guants intermitjos, els protectors de cara, les Spok's, els eterns Ionos i Aeon, i arribats a aquest punt avui no ha sortit bé, no per això saltarem a equips d'hivern, crec.

Aquesta setmana divendres a les 06:45 del matí fins les 08:30 l'Alp-X GT va treballar de valent, però aquesta és una altra història. Ho comento perquè hi he pensat quan deia que em resisteixo a treure les armadures pesades pel fred, i tot seguit he pensat que algunes sí que estan fen feina, com la GT esmentada.



MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada