Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 30, 2017

Finalment :-)



Un primer Vol.


I un doble premi que he devorat  :-)

Dissabte ens vàrem comprometre a sortir amb l'Home del Montseny per fer un Montnegre, així la proposta era d'un Vol prudent, exigent també perquè un Montnegre sempre és una pujada de nivell de quasi una hora, i venint d'una certa inactivitat, quasi tres setmanes allunyats dels Dracs, ja era una proposta valenta. 

El fet és que les sensacions van ser bones, segurament el darrer tram d'uns deu quilòmetres planers hauria sigut més encertat no fer-lo, però les agradables i  interessants converses van fer que la pensada únicament fos que per avui ja en tinc prou. Tampoc teníem una alternativa, un esmorzar de converses a quina més apassionant va marcar que el darrer tram fos amb un xic d'excés d'exposició solar :-)

No estem fins avui a tram de masses iniciatives quan penso en sortides de bike, des de dissabte però el to de les ganes de fer ha agafat crec un camí de més possibilitats pels Vols, tampoc masses. 

Avui però ja a 31 de juliol a les cinc de la matinada el despertador ha sonat insistentment,  i el silenci n'ha sigut la resposta, en cap cas he tingut una reacció d'activar-me per fer un Vol a trenc d'alba, a l'inrevés :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada