Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juny 04, 2013

He anat a cercar les imatges

Del Sportograf, bé crec que millor espero a digerir-ho.

Encara ara  veig les imatges dels podis de Finale, i veig els dos  Freedom Catalonia, i no sé què dir, dos Freedoms al podi de les 24h Finale Ligure 2013. Veig els números 1 i 2 dels mallots a dalt de podi, els colors sobris dels Freedoms, fent el què volíem fer des de fa anys, i veure que si mires de fer-ho bé fins i tot pots disposar d'una possibilitat que surti bé, i veig les imatges, i senzillament estic aturat, gratament aturat, com a la SSEC2013, senzillament entranyable.



Amb l'Enrico al podi, amb la Betty, entre les gerres amb el logo de les 24 Ore, brindant junts a dalt del podi de Finale, OMG, OMG, OMG.

He de deixar reposar les sensacions, no per la posició dins d'una classificació, que també, si no pel fet d'haver enfilat el missatge de la reivindicació de l'existència de la nostra nació, Catalunya a dalt del podi de les 24h Finale Ligure 2013.

OMG, OMG, OMG.

Tot seguit tinguem les imatges, adquirides, això serà als propers minuts, la crònica de les 24h Finale Ligure 2013 agafarà tota la seva forma, i em permetrà de consolidar el guió de la mateixa, però vull les imatges del Sportograf, i una de concreta que no és d'ells, que la dedicaré per uns motius a en Xavi, i per uns de molt diferents, però també entranyables a en Marco que és a punt de començar la seva gran aventura.

Dies de SOLO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada