Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 29, 2013

Mirant de

No tocar fons pel què fa a recanvis.

Recanvi de pastilles de fre originals dels R1, i dels XTR.

Recanvi dels Egg Beater 4ti i SL. Recanvis urgents dels coixinets, retens, i en darrer terme de les molles, ja tinc dos conjunts de pedals SL aturats perquè la molla ja no té la tensió per fixar la cala, i això fa que escalant i baixant a instants crítics tot de cop em descali, va passar fa uns mesos amb els 4ti, a on vaig canviar les molles i oli en un llum. Ara hauré de fer el mateix amb els SL. 

Dels 4ti també he agafat una segona parella de recanvi de molles, per garantir què en el futur no ens torni a passar. 

També els Kits interns d'aquests pedals venen cap a casa, urgent un, el d'aquests 4ti. Tot i que van ara perfectes, cal no deixar passar dies, canvi de Kit de juntes i coixinets ja, per no quedar aturats pels pedals. 

Recanvis, i varis. 
Pel què fa als 4ti el proper a fer, sense presses, és aconseguir un Kit d'eixos de titani. Que un cop a casa, restaran guardats, però els vull a les estanteries, de costat amb els pedals de recanvi, SL, i dels Shimano XTR. Aquests darrers ja fa mesos que fan  de mur de protecció. 

També he localitzat el valuós líquid per mantenir nets els frens, i els discs. 1,2 l. per a mantenir nets els frens. 

Substitució de la manxa de peu, morta fa uns dies a les prèvies de les 24 hores de Finale Ligure. Park Tools la candidata, i la què finalment ve cap a casa. No perquè sigui la millor, si no perquè funciona.

Pel què fa a millores de les bikes, a componets, la F99 de Syntace, la que ve ja cap a casa, aquest cop 120 mm. Un cop a casa ja parlarem dels 120 mm. quan anem tots a potències més curtes, ara 120 mm. ja en parlarem. 

A, i 25,4 mm. de fet F99 sempre l'he vist per a 25,4 mm. vull dir què no pot haver-hi confusió. 

La confusió és la nostra companya més fidel de ruta, mai ens deixa més d'uns segons, sense ella el tram perdria emoció, i els humans sense aquesta component, la de l'emoció no tenim raó de ser. 

M'he deixat de fer venir els discs Shimano XTR CL. De 160 mm. de 180 mm. en tinc, de 160 mm. a punt de quedar a zero, un canvi més i a zero. 

Fora de tres graons importants que no puc evitar, si més no avui no sé com fer-ho, pel proper objectiu de bike, vaig a mirar de no fer ni una sola despesa que no sigui 100% necessària, vull dir, detalls tots, costin el què costin els portarem a terme, tots sense excepció, dins de les nostres limitadíssimes possibilitats, però pel què fa a despeses properes a ser considerades a casa com a prescindibles tot i ser molt atractives, aquest cop quedaran totes a la llista de descartades temporalment. 

Dies de molt,  però de molt de Single Speed. 

Anem preparant el dinar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada