Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 02, 2012

Equipaments

El dissabte vaig començar a fer una reorganització del tema dels equipaments.Per a poder disposar d'un millor espai que sigui més funcional  primer cal invertir molt de temps per després d'haver-l'ho invertit,  poder  gaudir d'utilitzar aquest espai i que equipar-te passi a ser una qüestió de segons.


Per què? perquè tal com ho tinc ara tot hi tenir-ho metòdicament ordenat no és del tot funcional, i no ho és des del punt de vista que tinc uns equipaments, vull dir que tinc un nombre d'equipaments, ni molts ni pocs, els què tinc, però com els tenia ordenats fins ara no facilitava l'ús de tot l'equipament, únicament utilitzava una part d'aquest, la resta me'l posava molt puntualment.

El motiu de l'ordenació és mirar d'utilitzar proporcionadament tot l'equipament que disposo.

Podrem dir, home segur que hi ha equips que t'agraden més que d'altres i per això els altres els deixes de banda, també pot haver-hi part d'això, però també ho és què m'agraden molt tots el equipaments que tinc, uns pels llocs a on he estat, d'altres per detalls de la seva construcció, d'altres perquè reuneixen les dues, d'altres pel color únicament, d'altres per la marca, jo també estic dins del grup d'apassionats per certes marques, també és veritat que no sóc fidel a una marca si no a les seves creacions, passades, presents i molt pendent de les futures.

El fet és que volia cercar la manera d'ordenar els equipaments de manera que fos més fàcil decidir-me per un conjunt d'equipament, i no haver de triar cada dia que vull enfilar-me a la bike cada una de les peces de roba que fan el conjunt de l'equipament.

Aprofitant que feia aquest pas també he reubicat les forquilles que les tenia a un punt molt alt i ara les tinc més a mà. Les he ordenat ara més properes perquè així tinc més clar que hi són i que he de tenir idees per fer-les sortir a rodar, oi que sí? si les tinc més present tinc més possibilitats que això sigui així.

També, i aquest serà el proper pas, he de reordenar els quadres de bike, ASR-SL, ARC, i Superlight han de fer camí, ara que tothom està en el sender 29er i 650b, nosaltres hem d'aprofitar aquest moment oi que sí?

Però pel què fa a equipament el tema és clar, poder tenir ordenat el calçat, fonamental, que els mallots i culots tinguin espai cada conjunt, que les jaquetes i armilles tinguin el seu espai separat de culots i mallots, important. Que els cascs tinguin el seu espai també necessari, tenim més d'un casc, de fet qui no té més d'un casc després d'uns anys de pedalar si superes els deu anys pedalant, normalment tens més d'un casc i en el nostre cas, més de dos.


El fet és que l'espai ja està ordenat i avui com ahir ja l'he posat en marxa, ara per ara de 8/10, caldrà de més sortides per poder pujar dos punts la puntuació.

Punts importants per a mi.

Que el calçat estigui a mà, ben visible,  de fàcil selecció.
Que els cascs a l'alçada de la vista,  estiguin a mà també.
Que les jaquetes i les armilles, ara a l'nici de la tardor les Lites, estiguin al mateix espai que cascs i calçat.
Que ulleres, eina multi funció, manxa i pot d'oli petit estiguint agrupats com quan marxem a BO, que sigui un moment agafar-ho.
Que els llums estiguin agrupats, i les bateries agrupades, els dos grups de costat però separats, llums amb llums, bateries amb bateries.
Que els carregadors siguin el tercer grup, de costat dels altres dos però un xic més separats d'aquests grups. Perquè carregar les bateries de Li sigui sempre el primer a fer després d'una nocturna.
Que els bidons de recanvi estiguin a mà, els que utilitzem ara fins a l'hivern que no, la resta de l'any són al frigorífic darrera d'aquest armari, per evitar les males olors.
Que els pneumàtics de recanvi 29er estiguin visibles, els pocs que tenim,  per no deixar per després el substituir-los.

Ara m'ho miro i penso, no hi havia tanta feina, mare meva, mare meva, com puc pensar això, hores i hores i hores.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada