Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 02, 2012

Bikes, entre bikes.

En Josep ha vingut com cada matí des del dia u d'agost en bike, jo feia una estona que havia arribat de fer la meva sortida coincidint amb la sortida del sol.

Això era al matí, després de dinar, ell ja tornava cap a casa, avui és un dia de mitja jornada laboral, pel què fa a presència al despatx, no pas a desconnexió, això no passa mai.

Jo no, jo jornada complerta i fora del dinar de mitja horeta, és una excepció de la mitja de l'hora molt però molt tocada que fem normalment, d'aquí a una estona, després del despatx estaré un altre cop fent ruta amb la bike.

Arxiu.
Dos Dracs fent un vol aquesta tarda, una vesprada interessant, la del matí tindrà crònica, no la sortida d'ahir, que va ser de somni, i com molts cops aquests queda per una passada pel forn més lenta, i la d'aquesta tarda també. Crec que serà una crònica de dos vols de Drac, i tant que sí.

La del matí amb la llum del sol, la de la nit amb la llum de la lluna, cavallers de la llum amb la sortida del sol, Fades de la nit amb l'arribada de la nit, què més podem demanar, veure-les, veure-les.

L'Oriol molt present, perquè passaran els dies, no masses i serà un clàssic entre clàssics que decidim aventura de tarda a la mateixa tarda i tots hi siguem, oi que sí?  Segurament fins i tot tindrem alguna arribada de noves, nova VW i avui de ser proper al Nadal,  seria un dia de tarda de bike a Sant Feliu de Guíxols, i tant que sí, i dormida a on hi tenim segon niu, o un dia Cap de Creus amb dormida a l'Alt Empordà, i tornada demà a primera hora a les respectives feines, som a aquest sender i ara per ara no en veig cap més, oi que no?

Dies de MTB.

Prepararé crònica de les dues sortides d'avui, tinc la crònica oberta també dels equipaments, però a on hi ha sortida de bikes, que no s'hi posi res més.

MTB, MTB, MTB.

No serem dos bikers, si no quatre, quatre single speed, ara per ara, mínim tres.

Això serà divertit, i tant que sí, mtb, mtb, mtb. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada