Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 25, 2012

Quan el gris impera

Una entrada de jornada a on no he vist sortir el sol ni tampoc l'he vist durant tota la sortida.


M'ha costat més avui pedalar, en compensació dir que no he notat transició entre rodar assentat i dret, que ja està més que bé, i tant que sí.

Avui una segona nota positiva, he begut aigua de forma continuada, mtb, mtb, mtb.

Menjar, cap.

Més notes positives, millor dit nota negativa, cap.

Coincidències amb d'altres bikers, cap.

Una sortida diferent de bike, pel fet que ahir a la tarda va ser una jornada de despatx que va acabar a les deu de la nit i això no passa mai, o quasi mai. Un consell de client és un Consell de client. 

El punt que fa referència a la bike, és que quan això passa els pensaments roden fins la matinada i són tots de feina, i també a primera hora del matí, de fet m'he assentat al Brooks i la primera sensació era d'estar encara al Consell.

Ara passades les hores des de la tarda d'ahir, en coincidir amb en Josep després ja de Milans del Boch, la primera frase complerta després del bon dia, ha sigut sobre la tarda de feina d'ahir, fet que indica que tenim la sort que els clients pesen molt quan parlem de l'escala de prioritats del nostre dia a dia, fet que m'indica clarament que tindrem moltes i molt bones aventures de bike.


El terreny encara millor que ahir penso que és perquè ha d'haver fet un ruixat petit però suficient perquè el sauló presenti  aquest grip tan interessant.

Una arrancada diferent, sense sol,  a la segona hora pedalant he vist puntualment el sol, uns segons i prou, però suficients per alimentar tota la jornada. 

Equipat com cada dia.

Eines, la manxa, res més.

Incidències cap.

Dies de MTB.

Ara sembla que el sol vol dirigir la jornada, sembla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada