Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 10, 2024

Tercer, el cinquè )

Els d'aquesta setmana a dimecres, i ja hem assolit el cinquè consecutiu, prou bé en part doncs la fatiga tot i que lleugera ha sigut present de forma notable.

Equipats amb mallot Giro la Reina la resta de Gore, jo 2in1 i molt bé, guants i mitjons, Hirzl i Mavic la Reina respectivament, els Merit han vingut en aquesta aventura, i amb les S-Phyre com cada dia des de fa mesos.

Sense incidències, amb una coincidencia, la d'una guilla, nosaltres amb llums, funcionant els del darrera, el de la Betty va fallar ahir a la nit un cop al Mirador i ara porta el de la Longboard, sense menjar, amb aigua sense beure, a 19ºC avui mitja hora abans que el darrer Vol, amb eines sense haver-les d'utilitzar. Les dues bikes de 10, literalment.



Ara a esperar a la propera, a veure si millorem l'hora d'inici anant un xic més d'hora encara, avui ho hem fet millor, certament,  no prou però doncs la imatge no hauria de ser és a dir hauríem de tornar a ser al Mirador quan el Sol estigui a aquest punt, inclús un punt més baix.

Estem a vuit setmanes d'una possible aventura, que amb le seqüència de Vols actuals no serà, hem millorat molt a dalt dels nostres Dracs però no hem seguit el fil conductor de les llargues sortides iniciades puntualment fa unes setmanes, d'haver-ho fet tampoc garantiria de poder ser-hi, en tot cas és a on som, poc a poc, de ser així n'hi hauran més oi?

MTB, MTB, MTB.

A l'hora de publicar aquesta intervenció ha coincidit que he pogut anar a veure una unitat del Gran Drac de dues rodes al costat mateix del Mirador, sense haver d'anar a Algeciras, millor d'entrada, i que estic valorant de fer venir, ara passades les hores, de matinada semblava que el concepte touring no prosperava, he de deixar-ho reposar doncs en pensar en aventures de dies la porta d'entrada a aquesta nova variant ha deixat entrar una mica més de claror )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada