Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’agost 04, 2024

Dos )

A la 31, venint com venim de la 30, i veien l'evolució des de les sortides una mica més llargues fins avui, prou bé. A la 29 vaig desaccelerar al màxim, així era de preveure que també podria afectar a nombre de Vols, però és que no ho vaig ni intuir, coses )


Alp-X )

Equipats de blau la Reina, jo amb el meu mallot i color preferits i Ardent, aquests cop sense Merits, i com sempre S-Phyre, i certament que encara estem lluny d'evitar del tot l'exposició solar, quins moments més guapos quan des del primer Mirador o des del tercer entrava a aquests abans del trenc d'alba, a veure, sembla que fa molt de temps, i sé que en cap cas és així, oi?

Ahir a les vuit del vespre hi va haver super aventura, ja tinc preparada una breu crònica.

Sense incidències, he de netejar les cadenes, i passar a utilitzar les Peaty's, sense coincidències humanes, sí amb un cabirol adult que durant uns breus minuts anava que volava, mare meva. Amb llums sense funcionar, bateries baixes dels 520, sense menjar, bevent la Reina, rodant a 26ºC a les deu tocades del matí. 

Ara esperar a demà a veure què ens depararà l'inici de la 32, que bé, que bé, que bé )

He de seguir el fil de l'equipament de taller, ahir vaig ser a un altre Decathlon i el taller no tenia les característiques mínimes per poder fer els nostres manteniments des del Mirador, si més no com ho vull portar a terme jo, he de tornar a visitar el de Platja d'Aro doncs aquest darrer a diferència del primer no està orientat al consumidor únicament francès, passat l'estiu hi tornaré )

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada