Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’agost 19, 2024

33 i 3/7 )

Justets certament, però dins del tram, venint d'una setmana curiosa, agost, amb un dijous festiu, podria ser encara millor quan parlem de convidar a descansar però déu-n'hi-dó. 


Twin Six )

Equipats de Twin Six, i Gore, Hirzl i Mavic la Reina, sense Merit, amb S-Phyre, jo les blaves. Sense incidències ni coincidències, amb aigua sense beure, sense menjar, amb llums sense funcionar, amb eines, he d'aconseguir una bossa a mida per les claus per tensar les cadenes, i que porto a part de la bossa d'eines clàssica, per sota dels 30ºC, i prou bé, encara millor a l'ombra.

Deiem ahir que els mitjons més baixos de poder ser de Gore que i que finalment no ho seran, tot no pot ser, curts això sí, i el mallot curt tan singular paravent seran dues arribades molt fructiferes, a veure, a veure. Curiós que seleccionant els components del nou Drac ha fet que vinguin nous equipaments pel genet, i ara per ara cap no ho ha fet refertent els nous components que han de configurar el nou Drac )

MTB, MTB, MTB.

Entre nosaltres aquesta marca del maillot Twin Six no seria un equip que repetiria, un cop ja al Mirador l'utilitzem, sí, però els culots mateixos no són en cap cas massa ben confeccionats, en tot cas poses un Pearl Izumi de costat amb un Twin Six i amb els ulls tancats per tacte sempre sortiria el primer, i no va malament ni el culot ni el mallot, jo diria que és per una cantó els acabats, i per una altre el material que és  com si els hi faltés una repuntada, físicament i per concepte, també confeccionats amb un teixit més gruixut, poc amorós. Veig les imatges de la sortida mentre penso que guapos aquests mallots això sí )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada