Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’agost 13, 2024

Propera arribada )

De la darrera comanda d'eines que tinc pendent, que bé, tindrem martells, i també en principi claus angleses proporcionades, vull dir no les minis que van arribar.

Venen útils de la casa Stahlville, de Knipex, i un utillatge que podria funcionar com ho és el de fixar el manillar de Park Tool perquè no giri quan tens el Drac a dalt del stand, veurem. 

Aquesta comanda ja ni la recordava que estava pedent doncs fa força dies que està en curs, per sort la podré recollir properament a minuts del Mirador, i no a hores com la darrera comanda que em va requerir de planificar una logística específica per poder-la recollir.

El tracció integral dels Grans Dracs ja ha passat revisió, prou bé, ho fa des del primer Mirador, prou bé, una hora el temps que ha requerit. 

En res decidirem la marxa de tots els Grans Dracs, tots, excepte els de dues rodes, curiós aquest procés, molt, també circumstancialment natural, i ja és una exposició feta anteriorment a aquest espai.

Fa uns anys vàrem coincidir amb el Guy Martin a unes 24 hores SOLO, i unes imatges fa uns dies d'ell crec recordar a Silverstone amb el seu Gran Drac de dues rodes van obrir la porta a l'opció que estic valorarant de fer venir, també m'ha afavorit el punt a on sóc que sense saber que era ell vaig veure un reportage molt xulo a on també anava amb aquest Gran Drac tan característic, i fa unes hores escoltava una entrevista a on compartia que anava amb aquest concretament perquè no volia circular havent d'estar pendent dels límits de velocitat, doncs això )) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada