Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 08, 2024

1/1 )

Aquest cop protagonistes Reina i genet, sempre escortats per quatre Destructors, sempre envoltats de Gegants. 

A veure aquesta setmana 23, però dit això en el moment d'aquesta intervenció anem a per un 4/4, de fet jo ja el porto, fins i tot un 6/6, que bé.

El tercer Gran Drac de dues rodes torna a ser el protagonista d'aquesta semana 23, per una molt bona proposta que he rebut, a veure, dubto positivament doncs no la vol ningú per una crítica molt negativa del medi especialitzat MCN, concretament del prestigiat-respectat Neevesy, aleshores per aquesta circumstància tan adversa a mi em motiva molt fer-la venir, i tant. Em frena que com us esmentava per un interès en millorar les sensacions recepcionades del tren davanter no sé si cal, certament, vull dir si no serà excessiu. La part positiva és que tenim un munt de Dracs, i únicament en surten dos, fins i tot de nous a les caixes respectives des de fa anys,  així sembla que podem tenir tres Grans Dracs, que no seria un impediment, seria possible que els meus dos s'alternin espaiadament, doncs aquests darrers serien quasi idèntics en concepte. 

Bones sensacions a dalt dels Dracs, amb una Reina que sembla estar posada a ser-hi, veurem. 


Alp-X )

Equipats d'estiu, únicament uns pirates de primavera de Gore, S-Phyre sempre, els Merit no en aquesta ocasió, i Hirzl. Jo lògicament amb l'Armadura de Gala l'Alp-X ))

Sense menjar, sense beure, sense incidències, sense coincidències, corregint les pressions del Drac de la Reina, amb llums sense funcionar, amb eines, fent un recorregut diferent per facilitar que la protagonista torni amb més constància, rondant els 20ºC. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada