Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juny 17, 2024

Per sobre de 4 )

Les hores a dalt del Drac, prou bé, feia mesos, i no durant el 2024, que no rodàvem per sobre de les quatre hores, no per res, com ara que tampoc sé perquè sí que ho fem, i espero que la conseqüència de fer-ho no sigui quedar aturats un altre cop. 

Equipats 100% d’estiu, 100% de Gore, Merit, que ens ha pesat molt, S-Phyre, i Hirzl, jo no, referit els Hirzl. 

Sense incidències, sí que abans de sortir el meu pneumàtic del darrera no tenia pressió, durant el Vol sempre amb el soroll d’aquesta mateixa roda, o del BB, no ho sé, coincidències varies, també que feien la Transpi, o això pensem, sense menjar, aigua un bidó de 750 ml. sencer, amb llums sense funcionar, amb eines, rodant per sobre de 25ºC, amb un aire fresc a l'ombra. 





Cercàvem un camp base, a partir d'aquí podrem pensar en apropar-nos al cim, en tot cas ahir ens vàrem desviar tant que quasi que traspassem fronteres, i no és metafòric ))

Mentre rodàvem recordàvem rutes fetes per aquests mateixos entorns ara fa més d'una dècada, de fet si parléssim del Vallès seria molt menys temps, certament, però sí que rondaríem ja els sis anys sense coincidir-hi, renoi i sembla que fos la setmana passada, des del 2018 crec recordar. De fet el 2003
nosaltres també estàvem fent la Transpi, ara a l’inrevés però.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada