Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 12, 2021

Repassant ))

Roda a roda, encara no component a component, serà, espero, però encara no, però sí a cada roda de les bikes muntades, especialment les dues de titani, i certament les dues de ferro són les que em tenen més concentrat perquè aquestes han de ser redefinides en part o mantenir-se a on són perquè feien una funció, que ara no fan és cert, també que cap dels Dracs està en una situació diferent, però les de cromo estan siguent les protagonistes.

Passats els dies la Vicious no està muntada, un plat i un crankset no coincidents la mantenen aturada, ara bé deixar-la amb les Rambler un altre cop podria ser una opció, i passar el cog a 25 també i deixar la corona gran conflictiva fent aquip amb ell, una possibilitat, i tant, i tant.

La brida del ST de la Vicious està venint dels USA, en venen dues doncs és prudent que la Spot Brand també la porti nova, si la Thomson de la Vicious es va esquerdar. Però mentre això passa la vàlvula de la roda davantera de la The Motivator s'ha trencat, he de substituir-la, el fet però és que desllantar-la té el seu què. 

Estic valorant el tema forquilles de les bikes noves, i el motiu que m'ha proposat fer-ho és molt guapo, i tant ))

En una propera intervenció anem a per compartir petites aventures que van fent el seu tram.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada