Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de maig 17, 2021

Segellant ))

El què ahir vaig introduir a les quatre bikes, dues de ferro i dues de titani, les dues darreres fan por, no entenc com les hem pogut definir-conceptuar d'aquesta forma tan agresiva, en tot cas ahir va ser fàcil afegir líquid segellant i fer un primer Vol, a on va anar molt bé, no sé quant de bé perqué a això únicament ho serà de cert si els Vols agafen una regularitat, de moment aquesta matinada no hi ha hagut repetició, a veure aquest vespre. 

Jo aquests darrers mesos ho he intentat tot, si més no tot allò que m'ha passat pel cap per mirar de ser regular en les sortides, en cap cas ha funcionat, i no passa res, sí però que constato que aquesta és/era la situació, crec que el moment sense ser determinant, ho és de decisiu, dubto perquè previ a aquest ja no hi havia forma d'establir regularment els Vols )

Ahir va caure un Drac, prou bé, les dues bikes podríem dir que impecables, a la ja baixa pressió de pneumàtics va caldra però baixar-la encara una mica més, vaig aprofitar per ajustar-ho arribats al punt més alt i llunyà del Drac, previa a la baixada més llarga. Més còmoda ahir a sobre de la bike, tampoc molt, però millor, la Betty de 10/10, mesos sense rodar i com si res, sí que és cert que la nostra constitució no sé bé en quina direcció, però sí que s'ha alleugit molt, vull dir de diferència de la màxima a la mínima que he presentat abans del 2019 sempre estic entre sis i deu quilograms menys, és que no puc considerar dades de rodar passat el novembre d'aquest anys que esmento. 

Anàvem equipats de primavera, amb les dues Xenon paravent, i una tèrmica de màniga curta de 150, Gore C7 jo, i Hirzl d'estiu, calçats de cursa, mitjons de mig temps, i no ens va sobrar res, Pearl Izumi pirata, Alp-X 2in1 amb camals complerts jo. 

Alimentació durant les dues hores, un bidó de 750 ml amb sals al 4%, del que no en va quedar quasi ni una gota ))

Eines entenc que totes, des de la darrera sortida-revisió, no ho he tornat a revisar, en tot cas entre les dues bikes entenc que portem de tot. Llums tots, ara els del darrera reposicionats a la tija rígida per no ser des del novembre del 2019 telescòpica, hauria de tornar a ficar els portabidons del ST al seu lloc, però m'espero, no sé si tornarem a les Thomson telescòpiques, que crec que no, però per ficar-los al seu lloc d'origen hem de passar pel taller a posar reblons nous, i ara per ara és un risc menys si ens evitem aquest pas. Seguim amb Ikon TLR EXO 3C 2.35 darrera i Ardent Race davant, conjunts de rodes les DT amb boixa específica Single Speed, Aerolite i Arch, cal posar remei a les puntes dels manillars Moots, i aconseguir 12° sí o sí, poc a poc, des del 2017 que tinc el propòsit, poc a poc. 

MTB, MTB, MTB.

Rellegint aquesta intervenció ara passades les setmanes ja puc compartir per allò que una flor no fa estiu que no hi ha Vols ara per ara, mtb, mtb, mtb )))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada