Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 12, 2021

Dins de la calor ))

I fa fredor, dins del Vols a trenc d'alba, que bé, que bé, que bé. Ara fa unes setmanes que les breus aventures a les matinades van caient ara sí ara també i a on les sensacions dins dels Vols han anat millorant cada dia. Dues setmanes impecables, i una darrera per omplir l'expedient, o això sembla, cert també que no aconseguim descansar bé, i les matinades tocades les quatre no ajuden, sí que ho fan les sensacions a dins del Drac, i tant, i tant ))

Les dues bikes i els equipaments nostres ajuden molt a que tot rodi prou bé, és tot més fàcil, i ara ens fa molta falta, sempre ens en fa, però ara més. 

Pugem cap el punt més alt del Drac a 14°C, arribem a casa a 17°C, els darrer deu dies sempre abans de les set del matí, i a on mentre fem els estiraments sonen les campanades.

Cada dos tres dies abans de sortir passo una lleugera aspersió d'aigua els dos Dracs, molt lleugera, i netejo plat, pinyó i cadena, cada dia reviso la pressió dels pneumàtics, i cada dia anoto a cada bateria l'autonomia que van acumulant hora darrera hora. He de revisar-les varies vegades totes, ara he finalitzat la primera parella, i he muntat la segona, a veure a on som amb aquest segon joc. El primer ha anat aparellat, a veure el segon.

He fet comanda de consumibles, i alguna cosa més, líquid segellant, eines multifunció, bosses per portar-les, passadors de ferodes de R1, pneumàtics TR, EXO, 3C, una eina per desmuntar el pinyó amb el Gates, també components de les vàlvoles UST, i crec que també una base per potència pel Garmin, aquesta per la 26".

Ja us vaig comentar que havia fet venir un ENO, ara he de valorar quines llandes han de ser la parella de ball, del WI i quina boixa ha de dirigir el Drac, els radis seran els Aerolite si encara es fan en 26". També valorar si Gates o no Gates, segur que serà via un pinyó amb trinquet intern incorporat, perquè així ho requereix l'ENO ))

També estic valorant de muntar un segon joc de rodes single speed específic de 26", perquè un dia les rodes de l'On One dirant prou, i els radis són massa específics de Shimano per poder tenir continuitat. Crec que unes Hope Single serien les ideals per a una bike amb un llunyans però en definitiva, origens UK.

Avui a part del Vol de matinada he tornat a sortir passades les primeres hores, i he de dir que l'On One ha de millorar els seus components per acostar-se a l'ergonomia dels dos Dracs principals, una potència clàssica Roox l'element en discordia, certament. Però una On One amb una Roox havia de ser un conjunt destinat a mantenir-se, per poder ser necessitaria un manillar a 12°, i avui no hi tinc accés.

Cerco unes gomes encara més rodadores que les Rambler, per la Vicious, i si funcionen, també aniran a la Longboard, també una mica més voluminoses, i no és en principi una contradicció.

Les noves bikes, aquestes estan a punt de tornar a ser les protagonistes del ball, a veure, a veure.

La Transportadora va requerir d'una breu intervenció al pneumàtic posterior dret, i ara en requerirà d'una segona, líquid hidraulic de direcció, ara primer fer nivell i d'aquí a res substitució, també aprofitant cauran les corretges de servei, i la revisió general que toca per quilometratge, que per primera vegada en 190.000 Km l'ordinador sí m'avisa correctament, bé tot requereix del seu temps, valorant aquestes darreres setmanes si afegir o no el sostre llit, de fet hi tenim quasi el cap a dins, si la direcció es recondueix serà el pròxim que fem, si no ens ho repensarem. 

Avui he anat a portar a fer revisió del Gran Drac més esportiu, a dins hi he portat l'On One, per evitar d'utilitzar un servei privat de tornada al Mirador, ara torna a anar amb la DT455, llàstima que no he revisat bé els pneumàtics i anava altíssim de pressió, tot no pot ser, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada