Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 17, 2020

Dubtes :-)

No masses, però renoi quins dubtes. 

El proveïdor de l'Ibis ens exposa, m'exposa que el quadre era negra quan va sortir de les seves instal.lacions, curiós un cop van descarragar-lo a casa era gris clar, tenim un quadre "mutante", renoi quin rendiment en podrem treure, tenim un quadre "mutante" :-)

Mentre estem així amb el proveïdor, els diferents components ja tenen tramitada la seva devolució, ara fa una estona estava tornant a mirar-los, tots, quadre i components, valorant què fer.

En nou Gran Drac va diferent, sí, sí, diferent, molt, renoi quina revolució, ara la direcció és precisa, interessant, però més pesada, curiós perquè les mides del pneumàtic són les mateixes, la marca i model també, una evolució nova marca la diferència, sembla un altre Gran Drac, estic sorprès, molt.

La meva tediosa recuperació segueix el seu curs, lenta, però positiva, ganes de Vols, però aquests ja van ser i no va anar bé, per tant ara no toca. 

La Transportadora de Dracs des de divendres que torna a ser al concessionari, he de confiar, no necessitar que d'aquí a unes dues setmanes tonarà a ser al Mirador, i les ganes de Vols s'igualen amb les ganes de tenir-la amb nosaltres. 

Sobre els equipaments pels genets, doncs aturadets, des de les dues darreres arribades de 7Mesh per la Reina, no ha vingut res més, renoi. Vull fer venir més repliques de les Lake, però em frena com em costa avui a les darreres hores veure'm dins del circuit SOLO, aleshores decidir quines han de ser les millores pel què fa a aquest aspecte no es fa fàcil, entre la Transportadora, l'Ibis, els seus components d'aquesta, els equipaments dels genets, diria que molts temes i segurament poques idees, manca criteri crec que motivat pel moment concret en si mateix, segur, segur, oi? :-)

A veure a on serem d'aquí a uns dies, setmanes, mesos, espero que gaudint de cada instant, renoi, renoi, renoi.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada