Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 06, 2019

Dilluns :-)

Una sortida del túnel divertida? no ho sé, llarga segur, oi? :-)

Ahir sessió al Baix Montseny, amb el fisio, a on l'Andreu als darrers cinc segons va aconseguir que tingués molt males sensacions a la lumbar dreta durant menys d'un segon, però tot i ser breu, renoi, renoi, renoi. 

Bé, en un altre moment miraré d'ampliar aquesta intervenció.

Les sensacions de mentre són, no puc estar dret molta estona, no puc estar assentat molta estona, no puc conduir molta estona, però ho puc fer tot breument, és a on som. Un privilegi, puc descansar molta estona fet que que per recuperar-me agafat de la mà devles visites al fisio és el camí per tornar als Vols, quan és el què voldria tenir clar, ara per ara però no serà.

Avui caminant uns cinquanta metres en planer tenia una lleugera però incòmoda sensació de fragilitat a tota la cintura, de fet aquest darrer cap de setmana no he sortit a caminar pel temor a que torni la molèstia lumbar, bé, és el tram, després d'aquest ja en vindrà un altre, segur, segur :-)

Impacient, pel tercer Gran Drac, encara falten cinquanta-sis dies, OMG!!!

Preocupat no, inquiet sí, perquè si el tercer arribés avui no podria anar a La Cerdanya perquè puc ser dins del Grans Vols, sí, però poca estona, i per tant un radi de més de trenta quilòmetres ja està fora del meu abast, per tant :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada