Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 17, 2018

Un Vol planer :)

Segur que massa, perquè entre d'altres ahir i avui, i segurament dissapte i diumenge seguiré en aquesta seqüència, sense Vols :-)


Una aturada per prudència, dins d'una setmana a on sobre onze sessions possibles, en portem set, i a on la Reina pot anar de sortir avui i demà a nou d'aquestes onze.

En el meu cas aquesta setmana la dono per finalitzada, perquè en la darrera sessió preparació de matinada una lleugera punxada lumbar proposa prudència, i ara per ara estic decidit a seguir-la. Això sí fins ahir la seqüència era de set sobre nou, que valoro com a positiva.

La Reina segueix la seva programació, i avui es podria donar com als darrers dos refredats del genet, que no coincideixin les sessions de la Reina i el genet, no per res més que per l'aturada meva.

Les bikes funcionen bé, únicament les dues bikes fan un soroll pujant, que podria ser de les dues rodes noves del darrera pendents de tensar radis, o podria venir també dels sliding dropouts, no ho sé, no ho sé, he revisats les dues bikes detingudament, pas a pas, i el soroll continua, renoi, renoi, renoi :-)

Ara hi ha tensió al Mirador, la propera cita de 24 hores SOLO està a tocar, OMG, i els mesos, més d'un any, des del test de maig del 2017, des del darrer d'aquest maig 2018, des de la preparació específica  iniciada a l'octubre d'aquest any passat i que fins avui hem seguit religiosament, fins i tot amb certa radicalitat, passant de vuit sessions sobre dotze a onze sessions sobre dotze. Veurem ,veurem.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada