Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 23, 2018

Tercer :-)

I primer Drac de la setmana, i tant :-)


Al final, un cop a casa tenia una lleugera molèstia lumbar, res important, sí un recordatori que les preparacions d'alta intensitat amb carga han de ser durant els propers dies prudents, a veure, a veure.

Avui previ a la sortida he retirat les dues rodes del darrera amb els aros Crest, les que creia feien soroll, i que pensava que siguent noves els hi calia retensar radis, seguidament he muntat les dues rodes per estrenar amb els aros Arch, he desmuntat els pinyons de les primeres, hi els he muntat a aquestes darreres, el fet, les bikes ja no fan soroll, la intenció, portar a tensar els radis de les primeres, rodar uns 400-500 Km amb les segones, i també procedir a retensar els radis de les darreres. Que bé que es roda sense soroll, que bé :-)

Equipats 100% d'estiu, la Reina amb culot i mallot Pearl Izumi, els mitjons Mavic, les Shimano XC70, i els guants Hirzl, i la tèrmica Gore, casc Giro Ionos, ulleres Adidas fotocromàtiques, el genet amb culot, mallot, tèrmica, i guants tot Gore Bike Wear, excepte els mitjons Pearl Izumi, i les Sidi Dragon 2, casc Giro Cinder, ulleres Oakley Jaubreaker Prizm.

Estem rodant amb tot, GPS, segona bateria d'aquest, llums de 24 Hores, amb la bateria grossa del Buster, bossa porta eines, i únicament falta rodar amb els dels dos bidons específics, ara estem rodant amb un, i amb el llum del cap. Aquest darrer vindrà de sortir de nit al setembre, de ser, de ser. 

Pensava avui mentre rodàvem amb els equips de cursa per a temperatures extremàdament baixes, i per les condicions de pluja intensa, certament que rodant ara per sobre dels 30°C cada dia em costa de recordar els equips de gala que vàrem decidir per aquestes condicions extrenes. Els tenim a punt i tot i així no ho tinc clar, ni tampoc estic tranquil.

Per decidir, el conjunt de rodes definitives, avui amb la combinació Arch darrera i Flow davantera la bike amb els Ikon i Arden Race, darrera i davant respectivament baixant passa per sobre de tots els obstacles dins del Drac sense haver de frenar, i la flexió present lateral dels 2.35 amb la Crest ara amb l'Arch és quasi inexistent, dic quasi perquè és el primer dia i no vull animar-me. Cal esperar a rodar-hi més.

Parlàvem avui al Mirador del Drac que va siguent hora d'encarregar els dos quadres nous i les seves forquilles rígides respectives. Precisament perquè ara ja no tenim pressa, tenim solucionades les dues bikes per la propera cita de 24 hores SOLO, les vàrem poder testar a Finale, ara decidirem les rodes definitives, i les tindrem a punt, si demanem ara els quadres ho tindrem bé pel maig tornar a Finale si Déu vol, i preparar la segona cita de 24 hores del 2020 amb les bikes noves rodades a Finale 2019, no hi haurà segona cita de 24 hores SOLO al 2019 perquè no ens desplacem a països a on una vida no té valor, tampoc demà ho podrem canviar nosaltres, per tant no hi anirem. 

Sí programem les dues cites de cada any de 24 hores SOLO, Finale la primera la itinerant la segona, després del 2019, go, go, go :-)

Tenim una part del material dels components de les dues bikes noves, significativa sí,  per muntar quasi sencera una de les dues bikes, a manca de pedals, pistes de direcció, i manillar, de la segona ens falta, la tija, el seient, els frens, la direcció, uns pedals, i en darrer també com de la primera el manillar de titani, no ens fan falta els punys, ni els requerirem per la cita del 2019, ni per les del 2020, i 2021. 

Sempre si es donen les circumstàncies favorables per poder-hi assistir, de fet falten poques setmanes per la propera cita de 24 hores SOLO, portem des de principis del 2017 preparant-la, cert, però un refredat de la Reina dels importants que requerís de medicaments broncodilatadors, i ja no hi aniríem.

Bé, fins aquí les novetats, està prou bé compartir-les a The Great Escape MTB.

https://www.relive.cc/view/1792085105

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada