Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’agost 13, 2018

Ja és al Mirador :-)

La primera roda davantera, prou bé, no recordo haver tingut una roda d'aquesta qualitat a SV.


DT amb rodaments ceràmics, CL, ja porta la famella específica per fixar el disc CL, molt i molt bé.

El pes, 688 grams, diguem 690 grams,  lleugera, lleugera, crec, fa temps que no calculo pesos de les rodes complertes, rodes amb aros Crest, Arch, i Flow, són les rodes Reines ara a casa, no en sé els pesos, depenent del què requerim utilitzem una roda o una altra, aquesta, i la que avui veient la qualitat he demanat una segona roda, pensava ahir que no seria prudent, però un cop vista la extrema qualitat de la primera, i que amb les Crest del darrera d'un dels jocs, el segon està radiat amb Arch, podran fer un bon equip, crec, crec. 22,5 mm. de diàmetre intern d'aquestes noves pels 23 mm. de les Crest, anem bé, i podrem anar millor, veurem, veurem, oi? :-)

Les dues rodes davanteres que estem pendents que vinguin els radis DT Aerolite, portaran aros Arch, de 26 mm. de diàmetre intern, veurem a la propera cita SOLO quines seran les rodes que s'adaptaran millor al recorregut, sense dubte nosaltres la necessitat la requerim baixant, o sigui que quan menys flexi lareralment el pneumàtic millor, per mirar de dirigir la roda a on volem, i per mirar de no descontrolar-nos massa a les rampes i peraltes de fusta de certa verticalitat de baixada, i també als trams de baixada de pedres de certes dimensions a on la roda davantera demana de fer la seva i no la nostra, afegim pluja torrencial, fang, i unes temperatures negatives a aquestes baixades, i en darrer terme quanta més secció de pneumàtic més comoditat per les característiques rigides de les nostres bikes, avui per avui però sense superar els 2.35 de Maxxis amb els seus TR.

Ara estem rodant amb aros Flow davanters, darrera amb Crest que ara passarem a Arch, ara per ara, quedarà per determinar els conjunts finals. Flow-Arch, Arch-Arch, Arch-Crest, DT-Crest, 29-26, 26-26, 26-23, 22,5-23, davanteres i posteriors respectivament, i en mm. 

Podria ser, quasi segur que aquestes darreres dues rodes noves passin a fer equip amb les posteriors amb aros Crest i boixa DT240 Single Speed amb el Ratchets de 54 crec recordar, de fet tots els conjunts DT els portem amb aquests, amb els nous quadres que després de la propera cita SOLO decidirem, sí, o sí, a no ser que tornem tan desanimats que deixem les bikes, i tot i així aquesta mala sensació duraria unes hores, per després tornar al sí o sí :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada