Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 26, 2017

Xoriguers cap al Mirador :-)

Preparar-se pels UK days té sentit si entre Destructors i Gegants els Vols agafen la repetició i perquè no el ritme adequat, cal com a mínim intentar-ho. 

Per aconseguir-ho primer nosaltres haurem de fer un petit salt, no amb el Drac, si no únicament de forma, de la nostra, i també de constància a l'hora de repetir Vols, no gaires més, sí uns quants més :-)



De mentre aquesta matinada per una jornada la d'ahir diria que un altre cop singular que no em deixa ara per ara dormir, per interessant, per interessant, he fet un pas més mirant que els UK a l'octubre no ens a siguin extranys, que no ens ho són, però és que necessitem que ens a siguin encara molt més familiars. 

Fer venir les primeres Five Ten, haver-me decidit a fer-les arribar al Mirador és un salt un altre cop si parlen dels equipaments de gala, i més si preparem més Vols als UK.

Em va quedar clar que de tornar als UK podia ser mític per a nosaltres entre centenars de petits detalls que ajudarien, un d'ell entre tots aquests,  fer-ho no diré de la mà però sí, de la mà de dos parells de Five Ten. 

Les Kestrel finalment les seleccionades, de fet no hi havia cap més opció de Five Ten, i de voler-les com és el cas per a un ús XC. 

He llegit força crítiques del tancament BOA d'aquest model, cert, fent referència a  que pot arribar a provocar fins i tot incomoditat, he llegit també que la goma de la sola que envolta la cala a algunes unitats  es degrada ràpidament, també que és massa rígida la sola per caminar sobre superfícies lliscants, però tot i aquestes crítiques, valoracions negatives, m'he decidit per elles perquè si havien de ser unes Five Ten de XC havien de ser unes Kestrel, doncs no hi havia res més a dir, després de crec recordar quasi dos anys de dubtar, de llegir centenars d'opinions/valoracions, sí ja ho sé és precipitat, m'he decidit finalment a fer-les venir. 

Entre moltes opinions negatives: 


"The Five Ten Kestrel is a feature-rich shoe that offers fantastic craftsmanship, pedaling performance, comfort and off-the-bike traction. And if that was the end of the discussion there would be nothing on the market to keep it from being crowned the king of the all-mountain bike shoes. However, despite all the good features, no candid conversation about the Five Ten Kestrel can fail to consider, in full and painful detail, the Boa closure system, which might halt the coronation."

Dins del mateix article:

"Five Ten has produced another winner with the Kestrel. It retains what we’ve come to love about Five Ten, but it features a few upgrades that meet a trail rider’s needs better than ever. It is the ideal shoe for any trail rider, enduro racer, or beer leaguer. It isn’t cheap, but you get what you pay for with the Kestrel. Stiff? Relatively light? Durable? Functional? Stylish? All of the above.

But before we get to talking about the Boa closure, here are the indisputably good points: Pedaling performance on par with most XC race shoes? Check. Walking."

I per a mi una de les revistes de referència com ho és Bikeradar, no dóna per fer massa bé res amb les Kestrel: 

El veredicte a dalt de tot de l'article, OMG:

"Some impressive features, but the single BOA closure requires patience to avoid discomfor."

http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/clothing/shoes/product/review-five-ten-kestrel-shoes-15-49502/

Vull dir que venen advertides que estem sensibles a la seva possible conflictivitat, cert, però volíem unes Five Ten per a ús XC, d'entrada aquesta és la seva millor proposta. 

Aquest link precisament d'Escòcia tampoc ajuda massa:


Ja us en faré cinc céntims de les dues primeres parelles de Five Ten del Mirador, i tant, un cop les Kestrel en primer terme entrin pel portal del vell Mirador, i cinc cèntims més un cop hi rodem amb elles, clar que yes!

MTB, MTB, MTB. 

Si no em passa com amb el culot Atlas que un cop comprat no va arribar mai, de venir finalment les Kestrel, i de donar-se el cas de funcionar d'allò més bé, tinc el propòsit que facin equip amb el conjunt de mallot Alp-X Pro i el culot Alp-X Pro 2in1, de ser, a les properes 24 hores SOLO de Finale 2018, i tant!, aquesta és la intenció, cap més. 

Més opinions:


I dins d'aquest mateix link també hi ha opinions que motiven a haver fet aquest pas:

"Probably the worst shoes ever had 2 rides and destroyed them."

"Les chaussures sont de très mauvaise qualité,
au bout de seulement deux mois de ride la semelle se decompose et le système BOA se décolle et est impossible à recoller...
Quand j'ai contacté le site pour une prise en garantie ils m'on dit qu'ils ne pouvaient rien faire...
Très déçu de la qualité et du SAV du site...
"

Sí ja ho sé, amb aquestes opinions com ens hem decidit per aquest model en concret? el criteri, tot i que amb la Ibis de 140 mm no va funcionar, torna a ser el mateix, l'usuari de Five Ten pel què he anat veient i llegint, sol ser un biker que li dóna ja únicament en primer terme per les condicions climatològiques dels UK, un ús en comparació a nosaltres, un ús  extrem i molt més radical. Per on roden, com roden i en quines condicions de clima, ens ha fet pensar que per dues o tres anades als UK a l'any amb nosaltres podran senzillament els xoriguers  triomfar sense massa dificultats, crec, i a la resta d'ocasions als voltants del Mirador nosaltres no fem un ús light és cert, si no que la Daisy crec que s'adormiria passejant amb nosaltres. I també ha pesat que hi ha un 80-90% d'altres opinions molt positives a part de les negatives que publico ara. De fet les revistes de les que us en he aportat el link, detallen a part dels punts negatius també molts aspectes positius que són els què ens han fet decidir per fer venir aquests petits ocells a Volar amb els nostres Dracs des del Mirador d'aquests :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada