Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de maig 22, 2017

Santa Fe :-)



Una ruta mitja, no diré exigent, sí propera a ser-ho, propera a les nou hores, fins i tot una mica més, lenta, molt, que també està bé, oi?

Una sortida a on hem aprofitat per seguir ajustant les dues bikes, pressió dels pneumàtics, ferodes davanters dels meu R1ficats a la pinça del R1posterior de la Spot Brand, i aquests al davanter de la meva Inbred, pujar uns mm. la tija Thomson que baixa sola des del primer dia d'aquesta darrera, queda pendent si monto les rodes XTR, si els Ikon 2.35 EXO 3C TR 26" seran els que rodaran, o seran 2.35-2.20(?) actuals, també cal retirar els nous pedals XTR posar els vells 520, els XTR nous van massa durs tant amb cales noves com velles, tot i portar la tensió de la molla de la cala a mínims, llàstima. 

La tija Thomson de l'Inbred tal com surt ara del ST d'arribar a temps la nova Elite idèntica però ara de 400 mm. serà substituida, de la cadena nova de 8v de la Longboard un pas i mig de la HG71 crec recordar ha de sortir, i entrar un HG40. 

Segur que tinc més deures pel que fa a ajustar les bikes, segur, de donar-se l'oportunitat ja ho aniré comentant al blog :-)

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada