Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de maig 04, 2017

Percepcions dins del Drac :-)

Pensades, pensades, i més pensades, oi?


Perquè des que hi ha Dracs que hi ha pensades dins dels Vols.

Demà la jornada pot començar amb un breu Vol, o no, ara a la mitjanit veig difícil pujar al meu petit Drac i fer un Vol a trenc d'alba, tot serà que aclucar els ulls sigui tot seguit, que no és per on vaig, i per tant difícil serà sortir de nit, crec. 

Avui he fet un bon recorregut, cert, una bona pedalada? també, un bon Vol? en cap cas, en cap cas, perquè les sensacions sense ser dolentes tampoc han sigut bones, fa mesos que bo rodo rodó, un sol dia la sensació va ser molt bona, i d'això, d'aquesta bona sensació ja fa força temps que no ve agafada de la meva mà.

Demà tot el matí estaré acabant de refer el Gran Drac, els darrers detalls d'aquest perquè pugui acostar-se al nivell de definició d'impecable, aquesta és la intenció en origen, des del primer dia vull dir, així que demà invertiré unes hores més a mirar de corregir petits detalls que queden de la reconstrucció de xapa, i verificarem, descartarem un petit temor del circuit de calefacció que es va presentant cada certs mesos, així que demà seré a la capital. 


Avui ha arribat el mallor de Gore, l'Alp-X Pro d'estiu ara taronja i vermell, descansa ara dins la bossa, encara no he obert el paquet, ja posaré una imatge d'aquesta petita joia. 

Ara insistint amb el tema bike nova, i també concentrat amb petites decisions de components que vaig  estar a punt de fer venir quan el quadre i forquilla era un Legor-Enve, i que ara si no decideixo el quadre, el constructor vull dir, no tinc clar quins components han de venir cap al Mirador.

De l'Inbred de 26" puc dir moltes coses, totes però totes millors que les que he esmentat fins avui, la darrera revisió encara la deixa millor, com funciona aquest conjunt, mare meva. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada