Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de maig 01, 2017

De tot i més :-)

Una setmana sense bike, farcida de situacions inesperades, des d'una anada a la capital a veure una actuació  significativa,  des d'una no anada, per no estar acabada la reconstrucció externa del Gran Drac, com el Festival de divendres a l'hora de dinar, com la doble jornada setmanal gaudint del napolità. 


Avui amb la reconstrucció de l'Inbred, sense pretencions, sense utilitzar cap dels components seleccionats per la bike nova. 


Com m'ha costat pujar els pneumàtics TR, mare meva. 


I un cop fet un m'ha semblat que l'havia muntat a l'inrevés, torna a començar, i després de consumir mig pot de segellant he aconseguit fer-lo pujar, per adonar-me que ara sí que estava a l'inrevés, i torna a començar :-)

No he fet venir res nou, tot ho he rescatat  de l'etapa anterior de 26". A excepció d'uns discs Formula R1 nous de sis torniols que en el projecte de la bike nova no tinc previst utilitzar.

Podria haver fet molts canvis/millores, es veu que no serà ara per ara, un pneumàtic posterior amb poc ús Maxxis Ikon EXO 3C TR, 2.2 no 2.35, que ja tenia, dues rodes Mavic CrossMax XL que descansaven de fa anys a dins de les respectives bosses, un joc de ferodes posteriors semi-utilitzades, noves no en tinc ni una, com sona, com sona, de R1 no ens en falten, però de Shimano ni una, i en darrer terme una cadena també semi-nova que guardava per un 32x21 que va sortir pocs dies, ara es veu que vaig amb un 20, de fet ho he hagut de mirar, perquè a la caixa de la cadena posava "semi nova 32x21", i he pensat, i ara què porto?, porto un vint. 


He començat el canvi de pneumàtics de la Yeti, dic començat perquè després d'hores d'estar canviant pneumàtics, aquests darrers no he aconseguit muntar el pneumàtic, i per fixar el lateral els he agafat amb dues brides, mare meva tinc les mans esmicolades. 

Ara mirant què fer, veig l'Inbred i m'agrada com ha quedat, penso si fer venir la mateixa Inbred però ara de 29" mentre no avanço amb la nova bike, i la veritat és que no em decideixo a fer el pas, no per res en concret si per una llarga llista de qüestions que em roden pel cap. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada