Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 02, 2016

De dia

Tot i ser de matinada, ja no en aquesta ocasió dins de la clàssica foscor.

No anava a sortir, el pronòstic de pluja anunciava que si no em volia mullar millor deixés el Vol per un altre moment. Les possibilitats de sortir ahir eren limitades, i per tant l'opció viable era de matinada o matinada, deducció, matinada.


I va ser una bona pensada perquè la pluja de veritat no va arribar fins cinc minuts després de ser jo ja a casa, si bé des de Cadetes que aquesta em va acompanyar però de forma molt lleugera, i sense proposar-me d'arribar xop a casa. 

I per aquestes condicions, pluja lleugera durant mitja horeta, i 12-13°C pel pas per la riera de Llavaneres a les 07:16 i a les 08:02 respectivament, la jaqueta Fusion 2.0 AS de gore, amb els guants llargs i els mitjons Alp-X de la mateixa casa, així com les botes Lake MX140, el culot Mavic Echappée, la tèrmica sintètica d'estiu de màniga curta també de Gore, el protector de cara, la gorra Spok, el casc Cratoni Terron, i les ulleres Oakley M-Frame, l'equipament ideal per rodar. 

Sense incidències, sí coincidències, cinc o sis bikers/eres, sense beure aigua del bidó CK de 500 ml. ni menjar, amb els llums sempre funcionant per prudència, amb eines, amb cámera de recanvi, amb la bomba d'aire de mà ben agafada al King Cage, i amb el mar força pausat. 

Ara només queda esperar a demà, que és avui, per veure si hi ha Vol, i de ser, si serà a SV o a SC.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada