Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 25, 2014

6 del matí

I 24°C a la riera de Llavaneres. 


Se m'ha fet llarga avui la sortida, certament, emocioant també pel fet de presentar estats molt diferents a cada tram del Drac. Hem sortit amb calor, hem baixat direcció a Llavaneres notant que no feia la fredor d'ahir, tot i bufar una aire fresc notable, hem escalat direcció als Tintorers amb una lleugera pluja, unes gotes de cullereta de cafè, després calor sense pluja, després repetició de lleugera pluja. 


Com us deia, emocionant.


Llampega, trona, llampega, trona, OMG

Un dia ara passades les hores, refrescant, a on tot gira vers la recerca d'aspectes de les properes aventures a fer, mtb, mtb, mtb.


Demà tenim aventura de MTB, Trinxes a Sant Feliu, dirigits aquest cop per l'Oriol, que fa setmanas, mesos que prepara l'aventura, fet que no garanteix el resultat, però ajuda i molt a que aquest sigui positiu.


No deixo el refredat-alèrgic, va amb mi tot el dia, ferregós i prou, res més.

Els equioaments d'avui de 10/10,  per sortir dues hores, això sí ara per ara en cap cas més. Fent referència a culot, el Mavic HC el rei de la sortida avui, sí, als darrer quart d'hora, tinc massa badana, una Helium la que hauria d'haver sigut, crec. Millor però esperar a que aquesta HC passi unes quantes rentades, després a que visqui unes cuantes jornades d'hores i hores a dalt de la bike, i podrem, podré treure conclusions definitives.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed, oh yeaaaaaaah!

Equipats d'estiu, amb la Lite a les baixades, la Reina sempre d'estiu, sense eines, sense incidències, sense coincidències, amb llums funcionan senpre, aigua, un quart de bidó de 500 ml.

MTB, MTB, MTB.

Darrera sortida la d'aquesta matinada, per avui?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada