Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 15, 2013

El The Great Escape MTB

Ho deixa tot proper, o llunyà.

Moltes novetats, molts canvis, molt, el de sempre, també.

Demà una jornada intensa, una jornada XL, i tant que sí.

Matí de MTB, a primeríssima hora?

Primera hora de la tarda de MTB?

Els divendres a la tarda fa uns anys que ens els guardem per a nosaltres.

Demà després del què serà un gran i magnífic dinar, dels de Cava i un bon vi blanc, els ha seleccionat en Josep, és a dir serà una explosió de sensacions, després de dinar, ell enfilarà cap a Granollers en bike, haurà vingut amb ella a primera hora del matí, i jo de portar-ho bé tot plegat faré el mateix, bé no exactament, ell cap a Granollers, jo no, jo veuré què fer, dependrà l'aventura de la tarda de si la del matí coincidint a trenc d'alba l'he fet o no, és que hauré de reposar del recorregut Montalt, avui escalant anava bé, sí, però ara passades les hores el cap em diu, demà no hi haurà tram Montalt.

Des del dia u d'agost que en Josep va i torna cada dia entre setmana de casa al despatx i tornar.

Quasi tinc acabada la seva Yeti ASR, quasi.

Avui la Cannondale tenia problemes de canvis, bé d'aquí a sis mesos els canvis de les bikes d'en Josep seran història, i les dues bikes actuals seran bikes "guardades".

Puc dir-ho i que no camini res cap a aquí, però entran a la recta de la propera i ara quasi ja visible primavera, i de veure com en Josep dia darrera dia agafa la bike, no és agoserat fer pensaments dels propers trams de MTB.

Agost, setembre, octubre, novembre, desembre, gener, i ja som febrer, a quasi setanta quilòmetres per dia entre quatre i cinc dies per setmana, més la del cap de setmana, no sé, no sé, no sé si no podem fer plans.

Tenim un nou biker al petit grup, i tant que sí.

A la nit conferència, sí, sí seré ponent a una conferència que té per títol, per què no 29er?, és broma, el títol, la conferència no, quina sensació rebre un correu de convocatoria a on llegeixo, mestre Marçal Font, bé caldrà mirar de fer-ho bé, com deia l'àvia al cel sigui, qui fa tot el que pot no està obligat a més, i jo porto una setmana mirant de poder argumentar prudentment l'afirmació de Finale 2009 totalment vigent avui, que deia, una 29 HT de 12-13 Kg XC és una bike que no serveix per res, i com bé deia el pare al cel sigui, fill meu les majories no donen la raó, per això, per això.

Miki, hauré de trucar a recepció perquè cantin la meva matrícula demanant-me que retiri el meu cotxe de l'entrada, demà?

Dies de molt de MTB.

Turquesa, Turquesa, Turquesa, ja és un nom, no únicament un color, que també.

Dilluns, festival de Single Speed, tinc compromís de sortida corriolera de casa amb un convidat de Salt, els dos grans del grup pedalant, entre quilòmetres i quilòmetres de corriols de darrera de casa, a on hi haurà dinar de Single Speed, i si anem bé fins la marxa del sol pedalarem de valent.

És a dir dilluns un cop en Narcís a casa no hi haurà jornada de despatx per a mi, ni dia BO per en Narcís.

Ens toca a nosaltres fer-la, i tant que sí. Un premi per a nosaltres a les prèvies a la SSEC2013.

I el cap de setmana? bike, bike i més bike.

Dies de Single Speed.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada