Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 03, 2012

Entre espais de MTB

Ahir va ser un dia complert de bike.

Un matí, bé un matí no, una primera hora del matí a on la sortida ve marcada per dos fartleks interessants passada la primera mitja hora a dalt de la bike, i a on el fet de,  segurament anar un xic massa alt de ritme, em va indicar que hi era per passar-ho bé, en cap cas per olorar la zona vermella de treball a dalt de la bike.


Veure que els cavallers de la llum són darrera meu, és d'entrada una contradicció, si són darrera no els puc veure, però aleshores si accepto que això no pot ser, tampoc tindria un Drac, ni jo seria un genet, així que els cavallers de la llum els vaig veure venir per darrera, i tant que sí, i les Fades de la nit sé que feia poc que havien marxat, perquè ho sé, i és més, la lluna ben visible a ponent era una mostra que elles hi són sempre, recollides, sí, perquè la nit és avui la seva estora, i no pas la llum, no sempre ha de ser així, però ara, mentre els cavallers i les Fades no van agafades de la mà, mentre això és així, ells fan la seva entrada mentre elles a uns metres fan la seva sortida, mtb, mtb, mtb.

Ahir, de bon matí, les sensacions a dalt de la bike, les millors, menys pes, no molt menys, millor alimentació, força millor, que no dieta, més resistència, diria que la millor en anys, millor bike, que no la millor, sí més propera a les meves necessitats, millors equipaments, quasi els millors, en aquest punt propers a poder insinuar que ho estem a punt de fer bé,  en resum per tot plegat millor rendiment a dalt de la bike, i per tant ben llegit, millors sensacions, de les millors, si hi sumem una temperatura d'entrada de tardor, no calor, i no fred, fa que les dues hores o hora molt i molt tocada, ara no ho recordo, sumin a aquest tram que té com a objectiu el llunyà present que ha de ser la nostra participació a Canberra 2013.

Després de la sortida del matí a primera hora, l'espera, sí, sí, l'espera a que en Josep entrés per la porta del despatx, i així va ser minuts després d'arribar jo, sempre des de fa setmanes amb molt bones sensacions, les millors, encara no, de les millors sí.

Com avui que ha arribat i la primera paraula que ha dit és, que bé, que bé que he anat avui, escoltar un d'entrada és dels millors presents sempre.

Passades les hores des de la sortida d'ahir al matí, sense haver preparat res de res, en minuts equipats i les bikes a punt, en primer terme en Josep, direcció cap a Granollers, hores després, no moltes, nosaltres direcció a Mataró. Després de reagrupar-nos amb en Miki i el seu fill, a rodar i rodar fins a tocar els 60 Km.

Pel temps en fer-ho, vull dir hora d'inici i quilòmetres fets és evident que de la sortida del sol del matí a primera hora, vaig ser també present a dalt de la bike com al matí, amb una diferència, aquest cop sí amb les Fades de la nit i no amb els cavallers de la llum.

MTB, MTB, MTB.


Assaig de les platges del Roc, mtb, mtb, mtb.

Menjar, (una coca de casa del Miki amb xocolata, molta xocolata)x2, és que vaig gaudir de cruspir-me dues racions, aigua, uns mls. eines, totes, ara ja sempre amb la bossa de la càmera al darrera a les dues bikes.


Incidències cap.

Equipats 100% d'estiu, jo puntualment em vaig posar la Lite, puntualment.

Dies de MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada