Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de setembre 17, 2023

De la 36 a la 37 )

Els Vols d'aquesta setmana 36 de més a menys, abans, fa anys sempre m'havia referit a distàncies i sensacions, ara no, ara faig referència a sensacions i prou, a partir de divendres pesadesa, lleugera, de menys a més, i avui després del Vol, les sensacions de pesadesa s'han imposat. També dir a favor nostra que la trucada de divendres de la casa per dir-nos que l'armadura ja havia arribat no ens ha ajudat a descansar en cap cas, el nervis per l'emoció imperen, i veurem avui com dormim doncs l'armadura és d'un nivell que et deixa aturadet a positiu, molt, en tot cas que bé estar desvetllats per aquests motius )

Ara ja passades les hores, la sensació de pesadesa ha baixat, que bé, no sé però si hi haurà Vol, o com a la 36 dilluns serà aquest dilluns un bon dia de descans, veurem. En tot cas les armadures estan totalment a punt, en espera del què decidim portar a terme, em falta posar el seu lloc les S-Phyre blaves que estan ventilant des d'ahir, i els dos cascs que estan assecant-se també des d'ahir del bany diari d'aigua que gaudeixen després de cada Vol. Un cop ubicats aquests dos equipaments serà com si no haguéssim sortit mai. No recordo si us he esmentat que els bidons d'aigua  un cop tornem a casa, l'aigua restant la guardem pel cafè, i els dos bidons descansen al congelador sempre, vull dir a l'hora de sortir els trec del congelador i directament els omplo d'aigua, ens segons queden a temperatura ambient, i aprofito durant aquests breus instants per passar-los un drap per tot el cos del bidó, no a la boquilla, aquestes un cop o dos per setmana les netejo sempre acuràdament amb un paper humit. El sistema del congelador és per evitar que els bidons  estiguin florits, no és garantia absoluta, però ajuda, això mentre rodem amb aigua, si portem complements que ara fa mesos que anem amb aigua i prou, caldria netejar amb molta cura després de cada sortida el seu interior, cal tenir-ho molt present doncs de no fer-ho pot portar molta cua a nivell de provocar indigestions gens desitjades. 

Segueixo valorant si tornar al meu seient, el Speedneedle, és que estar bé de cadera ha sigut tot un procés, llarguíssim certamente del 2019 que vaig entrar definitivament en aquestes sensacions rares de cadera, i estem el 2023 sortint-ne, aleshores per sensacions ja podria recuperar el meu seient, però la prudència ara per ara em frena.  

Ja ha caigut el Vol d'avui des del tercer Mirador, a 27ºC després d'una lleugera pluja hem fet un Vol clàssic, sense excepcionalitats, amb forces coincidències, jo diria que de cada deu, cinc mínim avui  gràvels, tres elèctriques, les darreres dues no ho sé, i d'aquestes més de la meitat no són d'aquí, com nosaltres però de més lluny, molt més lluny.  Sense beure aigua per ser el Vol de cada dia breu, per sota de l'hora i mitja, sense menjar pel mateix motiu, equipats 100% d'estiu, Gore, Giro, i Shimano els protagonistes, de les armadures, cascs, i calçat respectivament, amb eines, i havent revisat les bikes abans de sortir, pressions, oli cadena previ neteja, i lleugera aspersió dels dos Dracs, sempre li faig una lleugera aspersió també al frontal sense tocar les pistes de direcció, a la zona de manestes de fre, manillar, i llum, a on s'hi acumula molta pols. 

Increible com obren les ales els dos Dracs quan oloren aquest moment, sensacional veure els moviments dels Destructors, de dos d'ells dels quatre que ara ens protegeixen que no es separen mai de nosaltres més d’uns pocs metres, intimidadors els Gegants que des de fa unes setmanes conviuen permanentment el voltant del Mirador dels Dracs, OMG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada