Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 25, 2023

Temperatures

Seguim a dalt del Drac, segueixo, semblarà una afirmació senzilla, però la ingesta d’uns dàtils i una beguda natural quan crec que no sortiré, està sent un detonant pels Vols periòdics. Hi ha estones que les pensades no anirien agafades de la mà de sortir a rodar i aleshores gaudir d’uns instant dolços amb els dàtils convida a passats uns minuts, unes hores, a molts somriures a dalt del Drac. 


Actualment faig un tram a on cinc ermites en són les protagonistes, entre totes elles ronden els cinc mil anys, fet que fa que cada sortida sigui històrica, normal, i a on em costa de comprendre qui omplia tants llocs de culte, és que en un radi mínim hi estan totes ubicades, cosa que segur que sempre ha sigut així però ara a aquest Nou Mirador m’impacta, al primer Mirador no ho veig, curiós, Sant Martí de Mata mateix està a tocar d’altres, vull dir que no hi ha cap diferència, sí que de 800 a 80 persones per Km2 normal que el contrast fa que vegis els entorns un altre cop diferents ))

Mallot preferit ))

Diferent seria que els primers Miradors deixessin de ser-ho, mentre ho són, aquests contrasts són preciosos d’experimentar, i tant, però mentre les comparacions són inevitables de fer, i he de dir que són agradables, molt i fa unes hores els somriures el Vol han imposat cada metre, i tant, i ara un altre cop passades les hores un somriure torna a apareixer, que bé. 

Avui equipat de tardor, no d’estiu amb paravent, a 7°C, i de tornada m’he tingut que posar les mànigues, i també els guants de tardor no d’estiu, he sortit amb màniga curta i guants d’estiu, però el mallot paravent té l’opció de treure les mànigues, fet que el fa molt polivalent, i avui tornant ha sigut super pràctic.

Us vaig esmentar que estic simplificant els equipaments per mirar que m’ajudin a facilitar encara més els Vols, i menys equips i aquests idèntics tots ells crec que pot ser un bon criteri, en tot cas el temps ho dirà, també d’entre els millors equips actuals si tenen un cert nombre de quilòmetres per bé que estiguin donaran pas a uns de nous. També he de dir que per exemple mallots i culots avui si retiro els actuals no tinc una alternativa, calçat, cascs, ulleres i guants tots ja el dia, mitjons, els esmentats culots i mallots estic a la recerca, i gorrets el mateix. Crec que els mallots però no donaran pas a cap alternativa, crec, veurem, perquè dubto que l’opció avui sigui una possibilitat, si aquesta es presenta segur que serà una realitat però ara per ara no la veig. He de valorar si els culots 2in1, els millors que he tingut els deixo apartats o senzillament com els mallots tenen la mateixa possibilitat, ara mateix són equipacions de 10/10, veurem, veurem. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada