Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 16, 2019

Contradiccions favorables :-)

Les presents mentre poc a poc després d'un juliol amb una tímida introducció als Vols, l'agost no ens ha ajudat, ara ho veig així no pas mentre hi érem, a intentar repetir prudentment la seqüència del juliol.

Amb els equips, les bikes, el dia a dia, tots proposant que tornin les bones sensacions, i això estem mirant de portar a terme. Primer unes breus caminades per seguidament, i tímidament tornar a gaudir dels nostres Dracs dins del Drac.

Equipats de rigorós estiu, a 27°C, les sensacions del primer Vol per oblidar, el segon a l'inrevés molt bones, com si no hagués tingut mai res, dubto fins i tot d'aquestes bones sensacions, perquè divendres amb el fisio estàvem ben desanimats, perquè esperàvem la calor de l'estiu per consolidar la meva recuperació, i aquesta no és que no sigui positiva però no ha sigut complerta. Ahir però el breu Vol de 10/10, crec, ho dic sense determinació, certament, per temor, per prudència, a mirar de no pensar que ja estic bé per evitar  el cop quan en un no res tornen les males sensacions.

Les visites al fisio tornen a ser de tres sessions setmanals, i tant, gestionant cada un dels trams d'on venim, renoi, perseverant a aconseguir un bon to, i no sé molt bé com dir-ho, però això mirant d'aconseguir unes bones sensacions físiques, fora i a dalt de la bike.

Sorprès de com de bé rodo escalant, millor, molt millor que a les prèvies a Fort William, crec, i no és important en si mateix, sí per poder recuperar les bones sensacions de pedalada, i a on deixar ben lluny les molèsties de la cama, tambè del gluti esquerres seria una gran cosa, oi? 

Tot i així coincidim amb el fisio que he milorat molt, però encara hem d'acabar de recuperar aquesta esquena que està resentida per aquests extrema/excessiva preparació d'Escòcia 2018, renoi, renoi, renoi. Tot sigui sempre per aquest motiu, voler fer-ho molt bé, i que entrem a un tram dificultós, molt, però amb una millora cada dia, lenta però positiva. Tot i així ho escric i la sensació és que en he de ser prudent a on sóc perquè tot plegat pot quedar un altre cop pitjor d'on érem al novembre, espero que no, confio :-)

El blanc, el color, i tant, per molts motius, pels Vols, pels Grans Dracs, per tot, bé pels equips de MTB vull dir segurament no és el millor color si vols mantenir els equips durant un cert temps, el negre, el vermell són colors per mi que relaciono amb el MTB, sobre tot aquest darrer amb les anades a UK, a Irlanda, a Escòcia, a on la pluja és com el Sol al Mirador, sempre presents cada un a la seva manera, i tant.

Bé a veure si em recupero, i amb aquesta recuperació desitjada, al novembre portaré un any, i coincideix aquesta amb el retorn continuat dels Vols, que crec que ho necessitem, oi?

També ajudarà a activar de coincidir també, que aquest espai tingui una mica més de vida, que hi és però més subtarràniament, he de creure que condicionat i molt perquè extendrem amb les sessions continuades al fisio no em fa intervenir més a The Great Escape MTB, a l'inrevés, també em condiciona que si no veig el final del túnel pel què fa  a aquetses males snsacions a dalt de la bike, començar a activar aquest espai si no tinc clara una continuïtat de les aportacions no em predisposa a fer-ho, a començar, crec que pesen aquests motius que us exposo, perquè a mi "encara" m'agrada compartir temes de bike a The Great Escape MTB. 

Bé és a on sóc, poc a poc miraré d'ampliar els Vols, i per tant les aportacins a aquest vell espai de MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada