Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 18, 2019

El meu 3er :-)

Vol, diria que al ben mig d'entre el primer i el segon, lleugeres sensacions que no fa que el Vol planegi bé, malament? diria que no, però sí, malament.

Penso però que no serà determinant aquest tram, aquesta llarga espera treballant per tornar a rodar amb bones sensacions no marcarà un final a on els Vols no hi siguin presents. 

La seqüència perseguida és de regularment anar gaudint de les aventures breus d'entre setmana, ara també de cap de setmana, i passades les setmanes, fins i tot mesos aconseguir fer-les més llargues el cap de setmana, de poder ser, de poder ser, oi?
Dic breus de cap de setmana perquè si ara aquestes les fem més llargues al punt on som, aleshores entre setmana no sortim, o és un més dels arguments entre d'altres que fa que no sortim, no passa res, estem a un punt, no sé si hem sortit mai d'ell de qui dies passa anys empeny, en el bon sentit de la frase, amb moltes ganes de sortir a rodar en ocasions, vull dir que ara ja hi ha intermitentment aquesta bona sensació, quan aconseguim que sigui constant aquesta sensació aleshores els Vols ja tindran regularitat, que bé, ho escric i la pensada és aquesta :-)

MTB, MTB, MTB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada