Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 09, 2019

Coincidències: una :-)

La que ens ha apartat dels Vols fa quasi dues setmanes, hi pesa també el haver esmicolat el darrer nou Gran Drac, cert, perœ a un tram d'enllaç de doble carril un auto tenint els dos carrils a la seva disposició i nosaltres rodant a la dreta fora dels carrils, aquest ens va passar a dits. Sense dir-nos res no hem sortit més. 

També la calor, el dia a dia, podem dir-nos de portes en dins que en són els causants, seria com a les terres del Nord, que no hi hem compartit més, i la realitat, el gruix d'aquesta és que el disgust marca ser-ne lluny, i de ben segur que passarà, com tot, com tot que no passa mai, i que oblidar-se tampoc és la moneda d'ús, o sí i ja hi arribarem, oi? :-)

En tot cas el moment d'impacte sever a 30 Km/h amb el darrer nou Gran Drac, i l'avís del cotxe a dits de nosaltres tres setmanes després rodant a un tram d'enllaç, més els darrers arguments exposats donen un resultat avui de 0/9, encara podem fer un 3/9, fins i tot un 4/9, però les sensacions són de no fer.

Un altre punt a favor d'estar quiets és que mentre surto, dins dels Vols després d'aquests a les tres sessions setmanals de fisio les molèsties lleugeres però present puntualment als glutis i també a l'adductor esquerra, ara que estic aturat no hi són, aleshores...

De mentre estan arribant alguns petits detalls de millora pel què fa a equipaments, seguint el criteri d'unificar-simplificar marques, en aquest cas mallots Gore Bike Wear per la Reina, Pearl Izumi també mallot pel genet i per la Reina un altre cop calçat post Vol.

Dubto sobre altres punts a unificar, valorant estic de fe venir quatre parells de Shimano XC901 Sphyre, dos per la Reina i dos pel genet, per mirar d'evitar les petites diferències d'alçada dels calçats que portem cada dia, que són diferents, i que podria ser també part del motiu de les molèsties esmentades, però sense Vols tampoc passa res, ara poc a poc, esperar, i són mots que van lligats, i tant :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada