Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 16, 2018

News + :-)

Rodes pels vells Dracs de 29",  pel fet que era a on érem no a on som, ara aquestes dónen pas a la construcció com amb els quadres també, de les noves rodes, caldrà esperar a poder disposar dels propers jocs de rodes de les noves bikes, pendents únicament dels radis, renoi aquest punt dels radis ens persegueix amb el pas dels anys, oi?


La darrera roda acabada l'han tret del forn fa unes tres hores, com sona, les altres, una cada dia, fins avui, que bé, feina ben feta, he millorat, de tardar mesos a dies, està prou bé, oi?

Ara esperant, valorant si fer venir dues forquilles Fox mentre no venen les Enve, em frena evidentment en primer terme l'import, elevadíssim, en segon terme que un cop tinguem les Enve no tornem a utilitzar-les, pot passar, pot passar, en tercer terme el manteniment, fa anys que no ens hem de preocupar de fer-ho, ara no hi ha tampoc molta motivació per dependre de tercers quan parlem de forquilles. 

Decidits els frens XTR de la bike de la Betty, he fet un bon pas, i tant :-)

Molt emocionant tot plegat, pels quadres nous, deu ser que no recordava la sensació, o sí, o sí, el fet és que tenim quadres nous, ara falten alguns components, els radis de les rodes, les direccions Chris King, dubto del model, pedals XTR, dubto si cal, dos plats de titani, dubto de la distància entre forats, els timbres que estan venint des dels USA, per tant cap dubte sobre aquest punt, les forquilles Enve estan venint dels USA, a veure, crec recordar a 465 mm. que crec que són justetes, per curtes, veurem, així que de mentre venen les Enve les Fox podrien ajudar-nos, potser un manillar pla de titani Thomson de 10° o 12° ajudaria, no sé si molt, però tampoc sé si caldrà, veurem, la tija telescòpica Thomson de 27,2 l'he descartat, no cal, i com podem veure no compartirem ara per ara els quadres nous, un privilegi aquest que crec haver guanyat durant els darrers set o vui anys d'intervencions al blog, o no, o no, però tot seguirà així. 

Bé, som dins del tram, tenim equips, equipaments vull dir, tenim quasi tot els components de les bikes, tenim dos quadres! Tenim el transport que avui ha passat la ITV, pendent aquesta darrera de les millores que ja us vaig esmentar, certament també que caldrà millorar aguns detalls de la nostra preparació, no passa res, hi ha les ganes, falta una lleugera millora del temps perquè ens motivi encara una mica més a sortir a pedalar :-)

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada