Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juny 18, 2017

Caminem? :-)



Ho deixem per un altre dia, també els Vols, també. 

Van entrant al Mirador diferents equipaments, van també corrent els diferents components de les properes bikes, curiós darrerament sense dubtes, les rodes mateixes que fa anys que no venen, ara no n'estic construint un joc si no dos, avui per avui 29", he de pensar que per disposar durant uns dies d'un establiment que treballa per a nosaltres, després d'anys sense aquest servei, crec recordar que des del 2013, és a dir ara ja fa quatre anys. Si parlem dels primers, dels equipaments, aquests porten mesos venint un darrera d'un altre, sense pauses, sense aturades, diria fins i tot també sense dubtes, fer arribar crec recordar que sis mallots Gore Alp-X PRO d'estiu, de diferents colors, com sis culots negres d'estiu per la Reina, de diferents tipus dins del mateix ús no ho havíem fet des del viatge a Chain, crec, crec que així ho indica, oi?

Ara mirant de definir la nova bike, el dubte ara ja no és quina, si no si una o dues, pel cap em ronda que si he de fer venir una bike dels USA pel moment podria ser molt interessant fer venir a part del meu quadre també el de la Reina, no per ara, sí per no haver de passar un possible segon calvari quan es tingui que demanar la seva d'aquí a uns anys, dos, tres, no és important, si no haver de patir-ne el procés, crec, crec.

Valorant l'arribada d'un segon casc Aeon per a mi, en aquesta ocasió blanc, no negre, i així seguir el mateix criteri que amb els cascs de la Betty, blanc el de dia, negre el de nit, d'entrada, d'entrada.

Cercant unes XC9 de Shimano per la Betty, i possiblement també per a mi, d'aquesta manera, aniríem agafats de la mà  d'altres propostes, com culots, mallots, mitjons, i tèrmiques, a on cada dia surt un conjunt complert diferent, en darrer terme estudiant si ampliar aquest criteri a les ulleres. Les XC9 perquè vaig tenir a les mans XC7 i són amb diferència superiors a les meves Ultimate de Mavic, sense ser les 9, aleshores aquestes darreres han de venir cap a casa :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada