Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 31, 2016

Sota el Sol

Pedalant, sense tramvia aquest cop. A bon ritme, en primer terme, per passades les hores seguir-ho fent sí, però amb aturades cada uns quinze quilòmetres per beure un refresc de cola. 


La bike molt i molt bé, el genet fatigat d'una jornada la d'ahir sense bike a on la calor en va ser la reina parcialment, i tant, i per tant avui el rendiment a dalt de la bike jo el definiria com a bo. Dic parcialment perquè el turquesa va imperar, clar que yes


Una aturada a Sant Feliu de Buixalleu que m'ha recomposat, després la calor ha marcat sempre les circumstàncies de la sortida. 


Equipat 100% d'estiu, per fer uns setanta quilòmetres, dos bidons d'aigua, un d'ells el segon amb glaçons, també tres coles, vi i gasosa a l'hora d'esmorzar, també amb aquest darrer per menjar una truita i pa torrat amb tomàquet, i un final de Festival d'esmorzar amb dos tallats, res més, res més. 


Sense coincidències, sense incidències, amb llums sense utilitzar-los perquè a primera hora la June m'ha portat al Baix Montseny, i també m'ha tornat a darrera hora. D'aquesta darrera encara espero el recanvi del pneumàtic nou, renoi, renoi, renoi.


Aquesta imatge ho té tot, però tot del tot. Els dos guants amb els palmells de pell definint la forma detallada de cada una de les meves mans, reposant, esperant l'arribada d'un nou Vol, OMG. Vols, els grans Vols que fa mesos i mesos que no són, i que he de confiar que tornaran, sense ella poques coses tenen sentit :-)


Després un premi, mai massa gran, segur, per mirar de compensar a totes però totes un excés de calor extrema, certament, certament. 


MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada