Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 17, 2015

Aquest cop

Sí, sí que es donen totes les circumstàncies per fer venir la bike nova.

De mentre avui, Vol, SOLO, sí, entre un Drac que sembla que ha de cedir pas al nou, o no, però tot sembla indicar que sí. Demà caldrà madurar sobre aquest punt. Ja fa sis mesos o a tocar de l'adéu de la The Motivator a la ruta pel Montseny.


Equipat avui de tardor, Assos F1 pirates de culot, Intermediate de mallot, guants Hirzl, mitjons Pearl Izumi, calçat amb les Giro Privateer velles, amb la tèrmica sintètica de Gore sense mànigues, gorra Spok amb cas Cratoni Terron, ulleres Limar, amb aigua sense beure a 22°C a les dues tocades del migdia a la riera de Llavaneres, sense coincidències, amb incidències que no cauran al blog, amb llums sense funcionar, amb el mar tipus estany, molt però molt calmat.

He rodat xafadet, sense massa alegria, amb el meu Drac que sembla decidit a posar-ho difícil, fent referència a donar pas de ser a la nova bike.

Ara a hores de la darrera resposta del fabricant, de la resposta immediata a les meves preguntes, totes positives fins a l'últim detall, la veritat és que la sensació és la del primer instant de matinada del dia de Reis, OMG quina emoció. Falta que soni l'upalí és hora de llevar-se que ens posava el pare en pau descansi, omg, omg, omg

Els dubtes lògics a una estona de decidir què fer, són entre totes les opcions, perquè aquesta vegada puc decidir entre totes però totes les opcions disponibles, i aleshores el ventall d'opcions sembla quan arriba una proposta seriosa, sembla infinit. La realitat dura però per a mi objectiva és que la proposta que tinc a sobre de la taula des d'ahir a la tarda vespre és l'única proposta que tinc juntament amb la de Ventana del seu dia, aquests darrers d'alumini, mentre que ara em moc dins del marc de les de titani i cromo, concretament ara estic dins del flexible titani, són les dues úniques propostes amb cara i ulls.

Emocionat, molt, la possibilitat de posar fil a l'agulla a la meva nova bike, tancaria com a mínim durant un breu temps, mai es pot saber com acaben aquestes aventures, la decisió de quin ha de ser el nou Rei dels Dracs del Mirador, dubto aleshores, ho escric i dubto. No vull anar més lluny del què cal, senzillament vull que el Drac que domini l'horitzó que divisa des del seu Mirador sigui per concepte com ho era la The Motivator, com ho és la Longboard, ho escric i dubto, és cert també que la proposta actual germana de Serotta, com sona, com sona, supera totes les espectatives del Mirador de SV, de tal manera que la sensació és d'estar desbordat per l'opció en si mateixa. 

També ajuda el moment brillant que estem visquent des del Mirador que fa que aquest ventall sigui molt real, ampli d'inici, sí, estret i únic quan deixes que les opcions es posin a lloc. Haver de valorar aquesta realitat de tenir a l'abast una gran candidata, el fet de ser únicament una la candidata ho fa memorable. Seven, Ventana, KISH, Sycip, Retrotec, Eriksen, IF, Crumpton, Inglish, Victoire, Engin, Groovy, entre moltes de les candidates, i moltes d'altres que no nomeno pel fet de tenir-ne referències més que dubtoses, com Steve Potts i Moots, dues grans marques sí, però el primer per una absoluta manca de vocació de servei, i la segona per la seva convulsionada vida empresarial, venuda l'empresa reiteradament, amb el què això comporta, canviant cada dos per tres el seu model de venda, aquestes situacions fan que prefereixi que si no ha de ser un tram romàntic d'inici millor ja que no sigui, d'haver de torçar-se sempre tindrà temps, oi que sí? He de mirar d'evitar que passades les primeres set setmanes després de la primera provisió de 2.000$ que el fabricant HM deixi de contestar durant setmanes, i que passades no sé quantes setmanes més, les que siguin de més tinguem que reclamar el retorn del dipòsit incial, així com també l'altre escenari a on la bike custom demanada sigui la que el HM volia fer i no la que nosaltres hem demanat, el món HM és molt però que molt, com ho diria, diferent?

Mentre la Reina fa la seva sessió d'exercicis de recuperació de to muscualar d'aquest braç lesionat severament des de les 24 hores de Finale, mentre la veig treballant de valent, jo valoro, sense decidir encara, si donar l'OK a aquest nou Drac. De fer-ho entraré a un tram de to diferent, a on l'espera de setmanes serà la protagonista i ja no el fet d'haver de decidir una opció, que no sé què és millor, no ho sé, no en tinc l'experiència recent, i si la tinc l'he esborrat del tot, per què serà? i un lleuger però gran temor ronda aquesta darrera exposició.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada