Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juny 25, 2024

"Serpens" ))

Com elles descansant al Sol, nosaltres des del Mirador )



 

Una setmana diferent, per pocs Vols, un 4/5 a aquesta 25, aquest punt no seria desconegut per a nosaltres, si no fos per els tipus de Vols, on alternem sortides de poca exigència amb d'altres de més duració, les de molta exigència avui per avui són inexistents. 




Equipats amb un mix Gore-Pearl Izumi, Alp-X, i prou bé, els Merit, els Hirzl, jo no, i les S-Phyre. 

Amb aigua sense beure, sense menjar, amb eines, amb llums sense funcionar, sense incidències, ni coincidències, no recordo la temperatura sí un vent fesquet sempre, segurament rodàvem per sota de 25ºC i per sobre dels 20ºC. 

MTB, MTB, MTB.

diumenge, de juny 23, 2024

4+ )

Que bé, avui un altre cop per sobre de les 4 hores, on no teníem pensat ser-hi tanta estona, però la Reina ha marcat el tipus de Vol, jo hauria tornat en dues hores, però ella tenia un altre pla/programa.

Equipats d’estiu, culot nou la Reina, la resta de blau, amb Merit, Hirzl, i Gore, mitjons Mavic, i Pearl Izumi. 



A 22ºC d’inici a l’hora de dinar, i 15°C  la resta del Vol, primer amb Sol, després amb una lleugera pluja constant de pricipi a fi. A on ens hem sentit sempre molt còmodes, molt, fins el punt que he pensat puntualment que podria haver-hi la possibilitat que aquests Vols no solament siguin si no que fins i tot vagin a més. Estem a dissabte, ens queda diumenge, i dilluns. 

Les bikes de 10, fins i tot sense soroll, sí que la meva roda del darrera ha perdut aire mentre rodava, amb eines, a punt de fer funcionar els Buster per un cel tapadíssim. Sense coincidències, sense incidències, fora que abans de sortir hem assistit uns alemanys amb problemes amb una de les seves bicis de carretera, jo els he ajudat des de dins de la nova Super Armadura de Gala, que per cert és comodíssima, mare meva, ha sigut molt xula aquesta coincidència, jo no preparava un Gran Vol, únicament provava la nova Armadura per veure aquesta talla amb més de 8 cm. de tot arreu si era encertat o no. Aigua, menys de 100 ml. per menjar, mig plàtan a mitja hora d'arribar al Mirador.

Després hem iniciat el Vol, i que bé que ha anat.

MTB, MTB, MTB. 

divendres, de juny 21, 2024

1/4 )



Res de nou, tot i que crec que en aquesta ocasió anirem a més, per veure està si referit a l’aturada, o a seguir dins dels Vols. 


El Sol, el Sol )

Content de l’aventura de diumenge, anys sense aquestes sensacions tan guapes, jo diria que hauríem de remuntar el 2016, d’abans de començar la preparació de FW 2018, previ a l’inici de la disciplina indor. Ara 6 anys després, avui si més no tot això que tenim, una jornada excepcional a dalt dels Dracs, a on l’arribada de les bones sensacions va ser una sorpresa, doncs no teníem ni idea que estéssim en aquest nivell de forma, no per excepcional sí per prou bo, vull dir que a partir del juny del 2022 fins avui hem fet ara sí ara també repeticions de tram, moltes, amb petites excepcions, i aquest diumenge de sobte inciar el Vol pensant que en una hora tocada tornaríem a ser el Mirador, i tornar després d’hores de gaudir de l’aventura, també d’una exposició solar gens prudent, és un retorn inesperat d’unes capacitats a dalt del Drac oblidades, i si finalment no ho repetim no passarà res doncs l’experiència de diumenge ens dóna energia per tornar-la a perseguir, i es tracte d’això, de propostes xules per fer, a partir d’aquí tot roda, i de quina manera, partint de la base que les hores invertides per arribar fins aquí ja estan fetes, així les possibilitats de repetir són moltes. Altra cosa és què passa quan aquests moments els vols repetir i et quedes en espera ara sí ara també i aquests no tornen, o això sembla.

MTB, MTB, MTB. 

dijous, de juny 20, 2024

5/7 a la 24

Prou bé, i encara més per un diumenge de traca, a on comentava la durada del Vol, que en aquests moments la valoro quasi que com a excepcional. El fet és que ja estem a dijous de la 25 i portem un sol Vol, renoi. Ahir mateix una jornada normal del Baix Montseny ho va condicionat tot plegat, per bé però quedant el Vol per a una millor ocasió, que ara per ara per la pluja no convida a que pugui ser avui, o sí, i millor que millor, i tant.


Alp-X )

De mentre les lectures de matinada, i també dins de les mateixes nits, centren el meu interès, mirant de comprendre la història dels llocs per on rodem d'aquest tercer Mirador que són totes molt entretingudes, i tant. 




Crec que el Sol finalment manarà la jornada, i de ser així tindrem aventura amb els Dracs, o no i no passarà res. 

També la setmana passada vaig aprofitar per demandar més culots per la Reina, dos pirates prims, i tres culots curts d'estiu més, perquè facin equip amb els ja existents, concretament amb els dos culots curts més nous que estan siguent tot un èxit. Aquest tres culots curts nous que tindrà són els únics de Gore a on s'indica específicament que estan pensats també per a la pràctica del MTB, els pirates nous no, com tampoc els vells, Gore no ho esmenta, i aquest nous pirates no són com els que ja disposa, a diferència dels nous culots curts que són els mateixos que ja disposa, però estic segur que aquests culots pirates d'entretemps nous aniran bé, tot i que a les dates avançades on som, avui comença l'estiu, aquests segurament ja no sortiran fins a la tardor, i ara treballaran únicament els curts, puntualment podria ser però que si ens decidim a sortir abans del trenc d'alba tinguin una breu oportunitat, veurem, veurem.

Ara per ara no tinc previst reforçar més l'equipament d'estiu pel què fa referència a culots, mallots, i guants. Sí he de localitzar mitjons curts negres de Gore, Shimano, Pearl Izumi o Mavic, també renovar les anelades tèrmiques noves, i en darrer terme valorar un altre cop cap a on anem amb el tema dels cascs, si tornem a casc no específic de MTB ha de venir un germà d'un Aether blanc per la Reina, entenc que un Aries-Helios, en tot cas en aquestes pensades estic, ara em ve la pensada dels dos mallots blaus d'estiu que vull per fer conjunt amb els dos culots C7 paravent blaus que ja fa uns mesos que roden, és a dir sí que ho tinc previst, es veu.

MTB, MTB, MTB.

No em vaig decidir per l'excelent proposta del tercer Gran Drac de dues rodes, i ara de ser ja no serà sobre la unitat nova que em van oferir, poc a poc. 

Demà ja podré en principi recollir a minuts del Mirador la nova Super Armadura de Gala, a veure si aquesta és finalment la porta d'entrada del coixi de seguretat, o en el seu defecte la talla del primer molt més gran per poder donar cabuda a l'Airbag ho és per excés i no funcionaria correctament, veurem, en tot cas primer hauré de provar-me aquesta Super Armadura, i en funció de les sensacions que tingui decidir si ja faig venir el meu primer coixi de seguretat, o no i o bé tornar la Super Armadura, o bé quedar-me-la igualment pel fet de ser el meu primer equipament de color negre, en tot cas em sona molt interessant tot plegat.

dilluns, de juny 17, 2024

Per sobre de 4 )

Les hores a dalt del Drac, prou bé, feia mesos, i no durant el 2024, que no rodàvem per sobre de les quatre hores, no per res, com ara que tampoc sé perquè sí que ho fem, i espero que la conseqüència de fer-ho no sigui quedar aturats un altre cop. 

Equipats 100% d’estiu, 100% de Gore, Merit, que ens ha pesat molt, S-Phyre, i Hirzl, jo no, referit els Hirzl. 

Sense incidències, sí que abans de sortir el meu pneumàtic del darrera no tenia pressió, durant el Vol sempre amb el soroll d’aquesta mateixa roda, o del BB, no ho sé, coincidències varies, també que feien la Transpi, o això pensem, sense menjar, aigua un bidó de 750 ml. sencer, amb llums sense funcionar, amb eines, rodant per sobre de 25ºC, amb un aire fresc a l'ombra. 





Cercàvem un camp base, a partir d'aquí podrem pensar en apropar-nos al cim, en tot cas ahir ens vàrem desviar tant que quasi que traspassem fronteres, i no és metafòric ))

Mentre rodàvem recordàvem rutes fetes per aquests mateixos entorns ara fa més d'una dècada, de fet si parléssim del Vallès seria molt menys temps, certament, però sí que rondaríem ja els sis anys sense coincidir-hi, renoi i sembla que fos la setmana passada, des del 2018 crec recordar. De fet el 2003
nosaltres també estàvem fent la Transpi, ara a l’inrevés però.

MTB, MTB, MTB.

divendres, de juny 14, 2024

Continuar )

Amb un 2/4 podem anar a un 5/7, que dubto avui que hi siguem finalment, veurem.

Dos Vols diferents, on estem redescobrint trams, primer cercava menys desnivell, i en aquest propòsit cada vegada en fem més per les bones sensacions des del primer segon dins del Vol )


Gore paravent )

Equipats el primer dia amb paravents, jo amb culot curt, i certament que molt bé, el segon 100% d'estiu, pirates la Reina. Els Merit, Hirzl, i S-Phyre una constant, 7Mesh i Pearl Izumi els mallots, i pel genet Alp-X, culots Gore, per a mi C7 i 2in1 d'Alp-X. 

Sense coincidències, incidències una, corregida el segon Vol i verificada aquest matí, la roda del darrera meva sembla que ja manté la pressió, he de revisar el BB i la roda del darrera, doncs el soroll de radis ja és una constant, veurem. Amb aigua, bevent, sense menjar, si abans de sortir ahir, síndria i unes cireres, amb llums sense funcionar, amb eines, certament que les dues bikes van molt bé. No penso en el seient Speedneedle, i el M1 segueix sent ara per ara qui es manté, he de muntar cadenes noves a les dues bikes, i segurament també ferodes,  el meu pneumàtic del darrera ja ha de cedir el pas, i les cintes segellants de totes les rodes han de renovar-se, a veure, doncs penso en rodes i el problema de les demores em venen tot seguit, lluny queden les recollides a Vilanova amb la roda a l'esquena fins a SV ))

MTB, MTB, MTB.

Ve des d'aquesta matinada una nova Super Armadura de Gala, negra en principi, pensada la talla per anar amb coixi de seguretat, a on en aquesta ocasió la podré recollir a minuts del Mirador, que pràctic, i oberta està la possibilitat que vingui el tercer Gran Drac de dues rodes, aquesta opció està més propera que mai, o molt més a cada hora que passa, ahir els contactes van ser una constant molt guapa, i cálida, on la música no va parar de sonar bé. 

dimarts, de juny 11, 2024

Finalment un 7/7 a la 23 )

Les sensacions arribats a aquest punt són prou bones.


S-Phyre )


Equipats d'estiu, la Reina d'estrena amb el segon mallot S-Phyre. La resta Gore, Hirzl, Merit i S-Phyre per partida doble.

Incidències una, la pressió inexistent del pneumàtic posterior del meu Drac previ a sortir, coincidències zero, amb eines, amb llums sense funcionar, sense quasi bateria al 520 de la Reina, amb xafogor sempre, entrem al Mirador xops d'aquesta humitat. El líquid segellant de la roda del darrera era quasi inexistent, així una càrrega nova després del Vol i ja tot a punt pel proper Vol, que per cert ahir dilluns ja no va ser, així difícil repetir a la 24 un 7/7, en principi.  

MTB, MTB, MTB.  

6/7 el 8

A on ser-hi té el seu punt per aquesta jornada especial, i tant.

Qui m'havia de dir que hi arribaria tan però tan bé, un absolut privilegi, certament.


Twin Six )

Equipat d'estiu, un altre cop amb aquest marca en principi HM, ara de groc, la resta Gore, Hirzl, Giro, S-Phyre, en definitiva entre les de sempre dels darrers mesos, amb xafogor puntualment. La Reina també amb aquesta combinació, idèntica de mallot sense anar de team això sí que no )

Sense menjar, sense beure, o molt poc, amb eines, sense coincidències, incidències una com ho és que el 520 meu es va aturar puntualment, dos-cents metres concretament, i no és el primer cop, perseguíem marcar dos 30.0 Km. als dos Garmins per fer foto i immortalitzar la jornada. 

MTB, MTB, MTB. 


5/5 )

De blau, amb una marca curiosa mirant de fer camí al Mirador, Twin Six.


Twin Six.

D'estiu, així de curt, amb aquesta marca diferent, a on tot just fa res m'he decidit també a treure els culots Twin Six respectius, a veure si em decideixo a utilitzar-los, amb Merit, amb S-Phyre blaves, en definitiva mirant de mantenir-me refrigerat ara sí ara també, sense aconseguir-ho prou bé per uns primers minuts que tot i ser de control, no suficient però. Cercant mitjons baixos negres, poc a poc, i tant )

Sense incidències, sense coincidències, amb eines, amb aigua, bevent, sense menjar, amb llums,  funcionant el del darrera, que per cert he de valorar si fer venir els Garmins amb sensors de proximitat, dubto perquè la intenció no és fer carretera, o creia que era aquest el propòsit, i si seguim amb aquest en principi no ens caldria un conjunt de llums nous del darrera. Però sempre hi ha un tramet on fas entre trànsit rodat encara que sigui poc concorregut el risc sempre hi és (

MTB, MTB, MTB. 

4/4 )

Sol, ara sí dins del tram de sempre,  a on les sensacions són bones i el ritme també, crec, doncs si avui no surto seria una contradicció, a veure. Amb un Destructor i entre molts Gegants, molts.


Merit )

Equipat d'estiu, Gore, Merit, i S-Phyre, i molt bé.

Sense incidències, sense coincidències, sense menjar, bevent, amb eines, revisant pressions i prou, amb sorolls de radis del darrera éscalant i prou, amb llums sense funcionar, rondant els 20ºC. 

Diria que no recordo haver rodat amb tan bones sensacions com a mínim des de principi d'any, en tot cas tot això que tinc, oi?

MTB, MTB, MTB. 

2/2 )

Repetint trams del dia anterior, on les pensades són de ser-hi. Tres Destructors, no quatre, no sé perquè però siguent important la question, la resposta no està a les nostres mans, aleshores cal deixar-la de banda, ara per ara si més no, i en tot igual, oi?


Mallot preferit )

Equipats d'estiu aquest cop sí amb Merit, Hirzl, i S-Phyre, de fet aquestes darreres són les úniques que repeteixen sempre, bé i els Hirzl de la Reina també, la resta de l'equipament pateix petites variacions en funció de les sensacions del moment en que preparo els equipaments, a on un cop ja a dins del Vol no notem diferencies, doncs tots el equips tenen un nivell germà excepcional.

Sense incidències, ni coincidències, sense menjar, sense beure, amb eines, amb llums sense funcionar, rondan els 30ºC sempre, reviso les pressions i totes estan bé. 

MTB, MTB, MTB. 

3/3 )

Torna el quart Destructor, que bé. Seguim fora del tram de cada dia mirant de facilitar les bones sensacions de la Reina.


S-Phyre )


Equipats d'estiu, Merit aquest cop, la gran novetat és que la Reina ja roda amb el primer mallot S-Phyre, és a dir  dels dos equipaments de Shimano, curiós, mai hauria dit que aniríem cap a aquí. Fet que em fa reflexionar i molt, oi?

Sense incidències, ni coincidències, bevent, sense menjar, amb eines, amb llums sense funcionar, corregint la pressio davantera del Drac de la Reina, per sobre dels 25ºC, propers i dins dels 30ºC fins i tot, amb protecció solar a la testa Heliocare 360º per prescripció. 

Puntualment una sensació de la Reina no desitjada, a veure. 

MTB, MTB, MTB. 

 

dilluns, de juny 10, 2024

88 el 8 )

88 Grans Vols de dues rodes el dia 8, prou bé, a on en un dia tan assenyalat per a mi, hem fet la primera sortida a duo, que no en seran gaires més, doncs cada u té el seu propi Gran Drac de dues rodes sempre a punt, així no ens cal anar tots dos en un, la Reina és/serà de pilotar, de ser, i punt ) En tot cas després de vint-i-cinc anys un retorn a duo a aquests Grans Vols de dues rodes, tot i que puntual com esmento.

Equipats amb dues Super Armadures de Gala, no diré d'estiu doncs la de la Reina no és perforada, i la meva únicament el pantaló, la caçadora no doncs va venir separada del pantaló i es veu que no la vaig agafar perforada, o crec recordar que el pantaló és el que va venir perforat i vaig decidir quedar-me'l doncs a les cames no passo fred, també perquè no surto en condicions extremes de fred. 




En tot cas tots dos equipats de dalt a baix amb aquestes Super Armadures de la mateixa casa, ella amb el coixí de seguretat, activat, estrenava aquest equipament, de fet fins el dia 8 les seves dues Super Armadures estaven per estrenar, amb botes de Gore-Tex, jo perforades, els dos cascs blancs super visibles sempre com a punt de referència pels Destructors )

El Gran Vol va ser dins del tram que tinc com sortida coneguda, vull dir que no va ser un descafeinat, i va ser un descobriment per la Reina doncs va experimentar les sensacions propies d'aquesta extrema disciplina, ja no et dic com serà un cop estreni el seu Gran Drac si es decideix a fer aquest pas que no és en cap cas una condició obligada, en cap cas, a l'inrevés, doncs aquesta decisió és com la dels Vols una qüestió personal, individual, a on no hi pot haver acompanyament, sí presència pel fet de ser-hi, res més.

Singular aquest Gran Vol número 88 dels dia 8 a on anàvem escortats per dos Destructors, curiós també perquè per primera vegada darrera dels Destructors sempre van ser visibles sense seguir-nos les ombres dels Gegants, he de pensar-confiar com a protecció. Ara passats els mesos els Gegants no els veig amb temor si no com una protecció, com un recurs més darrera dels Destructors, que ho escric veient que no té massa sentit doncs els Destructors són infranquejables per a un tercer, sigui o no conegut, però en tot cas benvinguts siguin aquests colossals protectors, si ho són que no ho sé del cert ))

dissabte, de juny 08, 2024

1/1 )

Aquest cop protagonistes Reina i genet, sempre escortats per quatre Destructors, sempre envoltats de Gegants. 

A veure aquesta setmana 23, però dit això en el moment d'aquesta intervenció anem a per un 4/4, de fet jo ja el porto, fins i tot un 6/6, que bé.

El tercer Gran Drac de dues rodes torna a ser el protagonista d'aquesta semana 23, per una molt bona proposta que he rebut, a veure, dubto positivament doncs no la vol ningú per una crítica molt negativa del medi especialitzat MCN, concretament del prestigiat-respectat Neevesy, aleshores per aquesta circumstància tan adversa a mi em motiva molt fer-la venir, i tant. Em frena que com us esmentava per un interès en millorar les sensacions recepcionades del tren davanter no sé si cal, certament, vull dir si no serà excessiu. La part positiva és que tenim un munt de Dracs, i únicament en surten dos, fins i tot de nous a les caixes respectives des de fa anys,  així sembla que podem tenir tres Grans Dracs, que no seria un impediment, seria possible que els meus dos s'alternin espaiadament, doncs aquests darrers serien quasi idèntics en concepte. 

Bones sensacions a dalt dels Dracs, amb una Reina que sembla estar posada a ser-hi, veurem. 


Alp-X )

Equipats d'estiu, únicament uns pirates de primavera de Gore, S-Phyre sempre, els Merit no en aquesta ocasió, i Hirzl. Jo lògicament amb l'Armadura de Gala l'Alp-X ))

Sense menjar, sense beure, sense incidències, sense coincidències, corregint les pressions del Drac de la Reina, amb llums sense funcionar, amb eines, fent un recorregut diferent per facilitar que la protagonista torni amb més constància, rondant els 20ºC. 

MTB, MTB, MTB. 

dijous, de juny 06, 2024

Super Armadures de Gala )

Des de la arribada de la primera Super Armadura de Gala, la predilecció si parlem de color era, és el color negre, ara passats quatre anys després totes les que han arribat no ho són d’aquest color, sempre ha primat en cada una d’elles les característiques referides a protecció, en cap cas a color, i així no ha coincidit mai la màxima protecció amb que fos un equipament de color negre. 

El diumenge el vespre vaig localitzar una nova Super Armadura 70% negre i un trenta en marró foscs, fet que em va portar a  fer-la venir, dic en darrer terme perquè la recerca estava centrada en localitzar un equip que fos compatible amb un coixí de seguretat integral, aquesta complia amb aquest requisit, i en aquest percentatge esmentat 70-30 també parcialment en últim terme en el del color, que bé.

De color negra amb petits detalls blancs però no discrets ja en disposo una de dues peces, perfecte per ser visible això sí, aquesta joia és la darrera Super Armadura que va arribar. El fet és que un cop passats aquests primers anys l'experiència em diu que la Super Armadura d'una sola peça és el què he de perseguir establir com a normalitat d'ús, és a dir mirant d'allunyar-me del què és més comode, cal matisar-ho, si és d'una sola peça ja compleix el primer requisit, a partir d'aquí un cop a dalt del Gran Drac ha de ser invisible en quan a les incomoditats, però a les antípodes de decidir l'equip en primer terme per aquest mot, la comoditat. 

Finalment la nova Super Armadura de Gala no ve ni se l'espera, no hi ha estoc, no passa res, caldrà seguir cercant, o pot passar com amb els darrers equips que passats uns dies tornaven a estar disponibles, així ho tinc prou bé. 

He de de valorar també el color dels Destructors, vull dir aquests estan a les antípodes de ser visibles a primera vista, ni a segona, ja us vaig esmentar que ara mateix si veus passar un Gran Drac i intueixes quelcom més és perquè sóc jo envoltat pels Destructors, i aquest distintiu característic d'aquests super protectors em pesa, molt, de fet ho condiciona tot, és per aquest motiu que el negre hauria de ser el proper color de la nova Super Armadura, veurem, veurem )

dimarts, de juny 04, 2024

Tres, a la vint-i-dos )

El Vol d’aquesta darrera setmana, a on des del primer segon he hagut de frenar les ganes de fer més, on a cada metre baixar la intensitat ha sigut un treball constant. Les pensades des del primer segon per la situació viscuda a Santa Fe condicionen el to de la jornada, i de fet marquen un abans i un després, poc a poc tot s’anirà reconduint, segur, segur. Mentre dins dels Vols, aquests en aquestes circumstàncies m'ajuden més que mai, així doncs penso que pot ser molt positiu seguir treballant el punt del control i deixar de costat el punt de la intensitat, així crec que puc dir que ho he fet prou bé, crec. 

Amb aigua, bevent, sense menjar, amb eines, per sota dels 20°C, amb llums sense funcionar, amb coincidències curioses, primer dues mtb, segon dues gravel, tots molt ben equipats, i en darrer terme una fila llarga de gravels, fins i tot entrant ja al Mirador el pas d’aquests ha sigut una constant, com ara mentre escric, és un no parar. 

Equipat d'estiu, de dalt a baix de Gore, amb el Merit, Hirzl, i les S-Phyre, diria que si Pearl Izumi no fa per ser-hi ara per ara aquesta marca s'ha implementat seriosament a cada Mirador, i fins i tot l'arribada d'aquesta copant el protagonisme dels Vols ha obert la porta d'entrada d'altres marques, una mica com va succeir amb l'arribada dels mallots paravent 7Mesh de la Reina, o el culot pirata d'Isadore en darrer terme després de l'arribada massiva de culots pirates també de Gorwear. Giro pels cascs va arribar, i fins avui s'ha quedat, a veure quina anirà siguen la trajectòria dels propers mesos, dels propers anys, doncs jo estava convençut que Pearl Izumi seria sempre la nostra marca talisman, quan parlem de mitjons, mallots i culots.


Black )
 

El pas més pausat, la ruta més moderada entre matolls alts, molts, per no dir tots, a on quina nova aventura dins de la mateixa ruta, repetida durants els darrers mesos ara sí ara també, però el fet és que no són vint anys de Dracs, i tant que no, i aleshores per més Vols que fem ara per ara estem a tram nou, totalment. Colors, olors, sorolls, el terreny, tot té un to diferent, molt, i alternar hauria de ser l'objectiu, és a on sóc mirant de comprendre per poder fer-ho.

MTB, MTB, MTB. 

diumenge, de juny 02, 2024

Pluja intensa )

La de dijous a la tarda, a on les circumstàncies em van portar a pilotar el Gran Drac sota aquest cel de pluja que em queia al damunt, la sensació, com la dels gals )

El fet és que en el Gran Vol estàvem aturats a l'Avet Blau a Santa Fe i per una coincidència molt guapa van arribar les pitjós notícies, com ho són aquelles que no depenen de nosaltres. Aquesta circumstància va fer que allargués el Gran Vol unes hores al Baix Montseny i en fer-ho que la tornada fos en aquestes condicions climatològiques tan diferents, a on és la primera vegada que piloto amb aigua, hi va haver uns intants, breus minuts que no veia absolutament res, cert també que en cap moment vaig tenir una sensació d'inseguretat, però ara passades les hores em ve aquesta pensada, i aquest motiu m'ha convidat a sumergir-me a aquesta intervenció, també perquè aquest fet, aquesta coincidència que esmento ens ha deixat un altre cop aturats, sense Vols, sense Grans Vols per un xafament extrem.  

Dins del Gran Vol voldria esmentar el comportament de la Super Armadura de Gala d'estiu, a on el temps que va rodar exposada a aquestes extremes condicions de pluja va mostrar unes prestacions notables sense deixar passar l'aigua a l'interior fins el darrer minut, a aquest últim sí però de manera molt tímida va poder traspassar la zona de la cadera. La sensació d'anar tan ben equipat i la de ser a vint minuts del Mirador, la suma d'aquests dos factors em va proposar que no calia aturar-me per ficar-me l'equip de pluja, curiosa aquesta valoració però així va anar, i un cop ja a destí, també passats aquests dos dies segueixo pensant que l'aturada era més arriscada que seguir sense la protecció contra la pluja, de fet mentre entrava literalment a dins de la moderada tempesta la sensació de seguretat no va disminuir, sí que va aguditzar la meva atenció, molt. 

Tot plegat va ser una experiència molt intensa, per la disciplina, per la decisió a dalt de Santa Fe, per les condicions climatològiques de la darrera hora, i més concretament  dels darrers vint minuts d'aquesta.

Quina feinada mirar de tornar a deixar-ho tot com si la pluja no hagués sigut la protagonista, tan el Gran Drac, com l'equipament, que segur que no ho he aconseguit del tot, però com que resto aturat sense aventures vaig aprofitant per repassar ara sí ara també aquesta Super Armadura de Gala així com el Gran Drac, diria que de seguir així aconseguiré reconduir-ho tot plegat, i tant. 


Avet Blau )

Ara i des d'ahir esperant l'arribada dels Vols aturats des de dimecres, mtb, mtb, mtb.