Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 18, 2018

2/4 :-)

Mirarem de demà tornar als Vols del migdia, passades 48 hores del darrer :-)

Demà arriben les millores de les dues bikes, que esmentava ahir a la nit, no les incorporarem pel Vol previst per demà, crec, però tot seguit tingui un breu espai de temps les incorporaré, perquè necessitem veure si ens funcionen. 

He encarregat més pneumàtics, demà també tindrem acabada la segona roda davantera amb l'Arch, i podré sortir a rodar possiblement amb aquesta millora sí demà mateix perquè en un no res es fa la substitució. La Reina està molt satisfeta amb la seva, a veure jo. 

De les rodes del darrera que totes feien soroll, totes retensades i segueixen fent soroll, una ha passat pel taller per lligar les unions dels radis a on es creuen amb un fil metàlic, i també un punt de soldadura, no sé si d'estany, amb la intenció de silenciar aquest molest soroll, si funciona ho extendrem a totes.


De les del darrera he de muntar els nous pinyons, i tornar als pneumàtics de 2.35 en lloc de 2.2 que no ens han donat el què volíem. 

De davant avui ja he recollit la primera Flow retensada, i demà hi podria portar la segona, un cop monti l'Arch nova esmentada

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada