Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de setembre 08, 2018

10/11 sense Sol i sense pluja :-)

Ahir la sessió de matinada va ser, i avui el Vol també, com ahir, com avui, com demà, de ser, no anem a doble sessió els divendres, dissabtes i diumenges, a diferència dels primers quatre dies de la setmana que sí que anem a doble sessió :-)

Equipats de gala, les millors de Pearl Izumi, i tant, tèrmiques De Marchi i Gore, guants Hirzl i Gore, cascs Giro, ulleres Adidas i Oakley, mitjons Mavic i Pearl Izumi, i calçat Shimano i Mavic, crec que no em deixo res, crec.

Avui la jornada per mi ha començat a les tres tocades de  la matinada, no sé perquè, i he aprofitat per muntar els Maxxis Ikon 2.2 EXO 3C TR   al conjunt de rodes DT240SS/190 amb els 23/22,5 mm de diàmetre interior de l'aro, de les dues bikes, lògicament en fer-ho de nit, un dels quatre pneumàtics direccionals l'he muntat a l'inrevés, ara fa uns minuts ho he corregit, i seguidament aquests conjunts de rodes han sigut els protagonistes del Vol, i literalment aquestes rodes volen vers les que portàvem, tot i així totes tindran els seu paper a les properes 24 hores SOLO, i tant :-)

Hem rodat bé, per sobre dels 60 Km. per sota dels 1.000 m. positius. I ara una Reina cansada i un genet hiperactiu fan un mix difícil de predir per demà, veurem, veurem.

MTB, MTB, MTB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada