Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 23, 2018

Joies transpirenàiques :-)

Pensant-la detingudament, crec, crec. D'avui per demà impossible per mi decidir quines bikes vindrien, cert que ara, no a aquesta intervenció, sí avui a dia vint-i-tres a l'ampliació d'aquesta a on les dues velles bikes vindran de ser a fer la travessa. Un punt romàntic, el que siguin elles i no unes altres, un punt pràctic, no poden entrar més bikes a casa, crec, tot serà que em repensi com fer-ho, tenint present que a data d'avui dues ja no descansen al Mirador. 


Estudiant amb ajuda del configurador de Gates les relacions per poder fer la travessa, de ser, de ser.
Cert que no sé quina seria la millor combinació per fer-ho, però un vint per cent més llarga que l'original actual que ha rodat una volta complerta a Finale hauria de ser una proposta prudent. 


De fet com us dic no podré determinar la relació ideal, ni pla ni tot pujada, sí molta pujada, cert, cert, però he de començar per un cantó, i un bon punt de partida és fer venir una primera relació del Belt Drive pensada per escalar, i veure com va. Fa anys que no fem carretera, de fet fa tants que crec que no seria erroni exposar que no n'hem fet mai, fa masses anys, molts.


MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada