Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 01, 2018

Sota el Sol :-)

Aprofitant que ahir el pronòstic era de 15°C durant el tram del migdia, el Vol va ser breu però va ser, que està prou bé :-)


Ja amb les tèrmiques noves de màniga curta, les que ells en diuen de 150, és a dir les més primes per a nosaltres de les propostes d'hivern que tenim, dins del tram però del fred, en cap cas germanes de les tèrmiques lleugeres d'estiu. 

Un vent fred, un Sol amable, que ara passades les hores ha decidit no venir-nos a visitar avui, passa poques vegades durant l'any, cert, necessari que sigui així, també, no per això en plau que així sigui, però si ha de ser, millor ara. 
 
Equipats 100% de cursa, i tant , amb un mallot resistent a la pluja, no el Gabba, sí l'Alp-X WS i el 7Mesh respectivament. 

Avui el pronòstic és de 75% de possibilitats de pluja i baixada important de les temperatures, segons aquest, 7°C menys que a la mateixa hora que ahir, veurem què fem, no és temps d'agafar un refredat, però ganes de fer test dels equips de cursa a baixes temperatures, i sota una lleugera pluja per què no, oi? 

Sota la pluja dins del Vol a un bon ritme hi ha moments molt intensos, perquè la pluja convida a augmentar el ritme, i rodar quasi dins de la zona vermella en aquestes condicions és gratificant, i tant :-)



MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada